12.5 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 4:29
Εθνικές Εκλογές 2023Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Επίσκεψη του Κωστή Χατζηδάκη στο Θέρμο (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

Το Θέρμο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 6 Ιουνίου, ο πρώην Υπουργός εργασίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Τον κ. Κωστή Χατζηδάκη υποδέχτηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κοντογιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμου κ. Αλέξανδρος Σιαδήμας και η κα Γεωργία Μπόκα σύμβουλος του ΕΦΚΑ και τοπικό στέλεχος της Ν.Δ.

Τον πρώην Υπουργό συνόδευσαν κατά την επίσκεψή του στο Θέρμο, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραγκούνης, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Σταμάτης και η Γενική Γραμματέας Ενέργειας κα Αλεξάνδρα Σδούκου.

Τον πρώην υπουργό και τους συνεργάτες του, καλωσόρισαν στην Κεντρική Πλατεία ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Θεόδωρος Κασόλας, Αντιδήμαρχοι του Δήμου, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδροι Κοινοτήτων και πολίτες.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Κωστή Χατζηδάκη για την επίσκεψή του στο Θέρμο, τονίζοντας ότι η έλευσή του μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία για μια σταθερή κυβέρνηση.

Επίσης, απηύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Καραγκούνης και Σταμάτης.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, αναφέροντας πόσο χαρούμενος είναι που βρέθηκε στο Θέρμο για δεύτερη φορά, λέγοντας ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλους τουριστικούς προορισμούς.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός, ανέφερε ότι πλέον είναι ευκαιρία, με τη βοήθεια των εκλεγμένων βουλευτών αλλά και των τοπικών αρχών, να δημιουργηθεί ένα νέο μοντέλο για την  οικονομική ανάπτυξη του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Τέλος, επισήμανε την ανάγκη να υπάρξει στις επερχόμενες εκλογές μία αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ο κ. Χατζηδάκης επισκέφθηκε καταστήματα του Θέρμου, όπου συνομίλησε με τους επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής.

 

 

 

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Λύρος: ”Φέρομαι κατηγορούμενος για ένα έργο που το επικρότησαν και το απολαμβάνουν ΟΛΟΙ !”

Newsroom

Αγρίνιο: Νέα σύγχρονα φωτιστικά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι υδάτων σε παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com