11.9 C
Θέρμον
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 10:57
news1

Νίκος Μουρατίδης: Έκανα τη Δέσποινα Βανδή πρωταγωνίστρια κι έκτοτε δεν μου πολυμιλάει

“Στην πορεία την έκανα πρωταγωνίστρια κι έκτοτε δεν μου πολυμιλάει και δεν ξέρω για ποιον λόγο” ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον λόγο που δεν του μιλάει η Δέσποινα Βανδή.

«Τον πήρα από μηδέν και τον έκανα super star. Τον γνώρισα το 1992 τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πάτρα. Του έκανα training. Τον πήγα σινεμά, θέατρο για να δω αν θα τον αναλάβω. 15 ετών τραγουδούσε σε μία ταβέρνα τα ΣΚ. Πήγε στο Rex στην Μαρινέλλα στο καμαρίνι και της είπε χαίρω πολύ συνάδελφος» ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης.

Για την Δέσποινα Βανδή είπε: «Την γνώρισα το 1996 για ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα του Μαζωνάκη. Τότε, έψαχνα τραγουδιστές για να πλαισιώσουν τον Γιώργο. Εκείνη τότε ήταν τέταρτο, πέμπτο όνομα.

Την πήρα και ήρθε πολύ ωραία και πολύ καλοντυμένη που με ενθουσίασε αυτό. Στην πορεία την έκανα πρωταγωνίστρια κι έκτοτε δεν μου πολυμιλάει και δεν ξέρω για ποιον λόγο. Δεν έχει γίνει κάτι.

Την είδα και μία στιγμή στο θέατρο κι ήταν η εποχή που είχε κάνει κάποια απανωτά λάθη. Ήταν τότε με τον Ντέμη σε ένα θέατρο. Της είπα ότι ήθελα να τηλεφωνηθούμε να της πω κάποια πράγματα. Και μου απάντησε “Αχ, δεν μου αρέσει αυτό που λες!” και πετάγεται ο Ντέμης και λέει: “όχι, εμένα μου αρέσει. Άκουσέ τον τι θέλει να σου πει!”. Δεν έγινε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα. Δεν με ενδιαφέρει».

 

Πηγή: newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com