16.9 C
Θέρμον
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, 20:44
news1

Με covid o Κυριάκος Μητσοτάκης – Ακυρώνει την περιοδεία του στο Αγιο Ορος

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό με ανάρτησή του στο Instagram.

Την προγραμματισμένη του περιοδεία σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, καθώς και την επίσκεψη στο Άγιο Όρος ακύρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος είναι θετικός στον κοροναϊό.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου είχε ανακοινώσει ότι θα απευθύνει ομιλία σε κατοίκους της περιοχής και θα πραγματοποιήσει βόλτες στα τοπικά καταστήματα και αγορές.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, θα πραγματοποιούσε διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιο Όρος, όπου μεταξύ των άλλων θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό με ανάρτησή του στο Instagram. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε ακούγεται ελαφρώς βραχνιασμένος και κουρασμένος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα», λέει αρχικά στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: in.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com