10.8 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 9:53
news1

Ο φωτογράφος – σκιά της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει για πρώτη φορά 6 τρελές ιστορίες που έχει ζήσει στο πλευρό της χρόνια τώρα!

“Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία και μοναδική, λάμπει, βγάζει φως και έχει απίστευτη αύρα” λέει ο Άγγελος Λίγκας, έμπειρος παπαράτσι πολλά χρόνια, που τα τελευταία 12 έχει γίνει κυριολεκτικά η “σκιά” της παρουσιάστριας… Ο ίδιος συνηθίζει να λέει, μάλιστα: “Δεν υπάρχει άλλη σαν αυτή. Στήνεται και παίζει στον φακό, χαμογελάει και δίνει εκατοντάδες εικόνες που δεν το κάνει σχεδόν καμία άλλη επώνυμη. Ποτέ δεν την έχω πετύχει σκυθρωπή, ποτέ εκνευρισμένη, ποτέ προσβλητική. Δεν μου έχει πει ποτέ “μην τραβάς”. Μόνο τα καλύτερα έχω να θυμάμαι από εκείνη. Ενώ άλλες επώνυμες κρύβονται και έχουν ενστάσεις όταν μας βλέπουν να τις κυνηγάμε, η Ελένη είναι το “Άγιο Δισκοπότηρο” των παπαράτσι… Το πιο ακριβοπληρωμένο θέμα σε όλα τα έντυπα και το όνειρο κάθε φωτογράφου πώς θα εξασφαλίσει ένα αποκλειστικό μαζί της”…

Απίστευτες και τρελές ιστορίες βγαλμένες μέσα από τα χιλιάδες “κυνηγητά” τού παπαράτσι για τα μάτια της ωραίας Ελένης. Τι νομίζετε; Μόνο στο εξωτερικό συμβαίνουν αυτά; Όχι βέβαια! Κανένα άλλο διάσημο πρόσωπο στον ελλαδικό χώρο δεν αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον φακό και από τους φωτογράφους όσο η πανέμορφη παρουσιάστρια που για χάρη της έλιωσαν πολλά ζευγάρια παπούτσια!

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η Ελένη Μενεγάκη κι ένας τρελός παπαράτσι – 6 άγνωστες ιστορίες

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα κάνει τέτοια γκάφα»

“Η μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει και δεν θα την ξεχάσω ποτέ ήταν πριν από πολλά χρόνια που πήγα στα Άχλα για την Ελένη και έχω κατασκηνώσει -για να μη με δει- πάνω στο βουνό. Βλέπω στην παραλία μια ξανθιά κοπέλα να παίζει με τέσσερα παιδάκια. Μετά από ώρα εκείνη πηγαίνει βόλτα προς τα βράχια, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, παίρνοντας μαζί της ένα παιδί και εγώ τραβάω ενθουσιασμένος ασταμάτητα. Επέστρεψα χαρούμενος στην Αθήνα και έδωσα σε έναν φωτογράφο που συνεργαζόμασταν ένα μεγάλο πακέτο με φωτογραφίες για να τις πουλήσει. Σε λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι η κοπέλα που είχα τραβήξει δεν ήταν η Ελένη αλλά η κουμπάρα της, Ελμίνα Κοπελούζου. Έπαθα σοκ, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχα κάνει τέτοια γκάφα, αλλά οι δημοσιογράφοι που είχαν πάρει το θέμα είχαν φυσικά απόλυτο δίκιο, εγώ είχα μπερδέψει τα πρόσωπα και από την αγωνία μου δεν είχα καταλάβει ότι τραβούσα λάθος γυναίκα”!

«Γυρίσαμε πίσω άπραγοι»

“Χειμώνας στα Άχλα και μια φίλη μου, που θέλει να ασχοληθεί με τη φωτογραφία, μου ζητάει να έρθει μαζί μου. Ο Άχλας ποταμός τον χειμώνα ξεχειλίζει, σκίζει την παραλία στα δύο. Όταν φτάσαμε εκεί έπρεπε να τον διασχίσουμε για να βρεθούμε στην απέναντι πλευρά και να φτάσουμε στο σημείο από όπου θα μπορούσαμε να φωτογραφίσουμε διακριτικά την Ελένη. Μέσα στην απόλυτη ησυχία άκουγα τη φωνή της. Γδυθήκαμε με τη φίλη μου και περάσαμε μες στο κρύο το ποτάμι με τα εσώρουχα. Με πολλά βάσανα, όταν φτάσαμε στην απέναντι πλευρά, σκαρφάλωσα σε κάτι βράχια για να έχω καλύτερη ορατότητα. Προσπαθώντας να βρω την ισορροπία μου, βλέπω τον μεγαλόσωμο σκύλο του Μάκη, τον Λάμπρο, να έρχεται καταπάνω μου. Φοβήθηκα και άρχισα να τρέχω, περνώντας πάλι το ποτάμι. Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και ανάψαμε φουλ τα air conditions για να ζεσταθούμε, ενώ η φίλη μου είχε πάρει και το σεσουάρ και προσπαθούσε να στεγνώσει και να ζεστάνει το σώμα της από το κρύο. Φύγαμε αποκαμωμένοι και άπραγοι και γυρίσαμε πίσω, η κοπέλα που ήταν μαζί μου, μάλιστα, άρπαξε ένα γερό κρυολόγημα με 40 πυρετό!”…

«Χτυπούσαν τα πόδια μου από το κρύο»

“Χειμώνας με πολύ κρύο στην Κηφισιά. Η Ελένη βάζει το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ και εγώ την περιμένω. Ακριβώς απέναντι την περιμένει κι ένας κύριος, που δεν έχω δει στην αρχή ποιος είναι, καταλαβαίνω αμέσως μετά ότι είναι ο Γιάννης Λάτσιος. Μπαίνουν μέσα στο εστιατόριο και τρώνε οι δυο τους ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Είχα βρει ένα σημείο για να τους παρακολουθώ, επειδή, όμως, το κρύο ήταν τσουχτερό γύρισα στο αυτοκίνητο για να πάρω ένα πιο χοντρό μπουφάν και σκούφο. Τότε βλέπω έναν λαχειοπώλη, που γνωρίζω ότι ενημερώνει παπαράτσι όταν εντοπίσει κάποιον επώνυμο, και κάνω τον σταυρό μου να μην ενημερώσει κανέναν άλλον. Χτυπούσαν τα δόντια μου από το κρύο… Τον παρακάλεσα να μην το πει σε κανέναν άλλον φωτογράφο και έτρεμα όταν εκείνος μου το υποσχέθηκε μη τυχόν και δεν κρατήσει τον λόγο του. Τελικά φαίνεται ότι με λυπήθηκε που με είδε τόσο αγχωμένο και… παγωμένο και με άφησε μόνο” (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί εκείνο το βράδυ).

«Οι γυναίκες την κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω…»

“Ένα ανοιξιάτικο απόγευμα η Ελένη φεύγει από το στούντιο και εμείς αρχίζουμε το σύνηθες κυνήγι. Ντυμένη με ένα πολύ ωραίο κοντό φόρεμα με ψηλές πλατφόρμες, την ακολουθούμε 3 παπαράτσι στην Κηφισιά. Ήταν κούκλα! Δεν θα ξεχάσω που έπεσε “σύρμα” εκεί γύρω ότι είναι η Μενεγάκη έξω και είχαν βγει από όλα τα εμπορικά μαγαζιά οι υπάλληλοι και τη χαζεύανε. Οι γυναίκες την κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω και ακούγαμε από παντού επιφωνήματα θαυμασμού για το πόσο εντυπωσιακή ήταν”.

«Έκρυψα τα σύνεργα και δεν τολμούσα να βγω…»

“Όταν πηγαίνω στα Άχλα έχω μια σκηνή για να βάζω μέσα τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και για να μην είμαι εκτεθειμένος. Ενώ είμαι μέσα, λοιπόν, για να μη με καίει ο ήλιος, βλέπω τον Μάκη μαζί με τη μικρή Μαρίνα, χωρίς την Ελένη, να κατεβαίνουν στην παραλία, ήμασταν σε απόσταση περίπου 150 μ. Κάθομαι ακίνητος στην σκηνή παρακολουθώντας τον από ένα μικρό παραθυράκι. Κάποια στιγμή τον βλέπω να έρχεται προς το μέρος μου. Κρύβω γρήγορα όλα τα σύνεργά μου και ακούω τα βήματά του στα βότσαλα να σταματάνε κοντά σ’ εμένα, αλλά δεν τολμάω να βγω έξω. Τον βλέπω να σκύβει και να μου λέει: “Συγγνώμη τι ώρα είναι;”. Με είχε εντοπίσει… Με παρακάλεσε να μην τον φωτογραφίσω με το παιδί και του υποσχέθηκα ότι δεν πρόκειται να το κάνω. Εκείνος δεν έδειξε να με πιστεύει, αλλά εγώ κράτησα τον λόγο μου, έριξα μια βουτιά κι έφυγα άπραγος!”…

«Δεν πίστευα στα αυτιά μου!»

“Και ένα ανατριχιαστικό περιστατικό που μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι για την αγωνία που τράβηξα… Είχα πάει στο στούντιο για να την ακολουθήσω που θα έφευγε από το κανάλι. Βλέπω ένα αυτοκίνητο παρόμοιο με της Ελένης και το ακολουθούσα. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν είναι το δικό της και ξαναγυρίζω πίσω. Πράγματι η Ελένη εκείνη τη στιγμή έφευγε με το δικό της και στην Αττική Οδό, το e-pass μου δεν λειτουργεί και δεν σηκώνεται η μπάρα, την έχασα. Έκανα εικασίες πού θα μπορούσε να έχει πάει από εκεί και μου σκάει η έμπνευση ότι πιθανόν να είναι στο Κολωνάκι. Επικοινώνησα με έναν φίλο μου στη Βουκουρεστίου και, δίνοντάς του τη μάρκα του αυτοκινήτου της, παρακαλούσα απεγνωσμένα από μέσα μου να βρισκόταν κάπου εκεί. Εντελώς τυχαία το αυτοκίνητό της ήταν κοντά του παρκαρισμένο… Δεν πίστευα στ’ αυτιά μου! Ούτε και ξέρω πώς έφυγα και βρέθηκα εκεί, την εντόπισα σε ένα μαγαζί και άρχισα να τη φωτογραφίζω… Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη!”.

 

Πηγή: youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com