13.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:57
news1

Νίκος Μουτσινάς: Τι συμβαίνει με την υγεία του παρουσιαστή;

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο Υγεία, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Σήμερα, λοιπόν, η Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε στον αέρα του ΑΝΤ1 ορισμένες πληροφορίες.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι του. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά πάντως δεν ήταν κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Χθες, κατάλαβε ότι η φαρμακευτική αγωγή δεν τον βοηθάει και αποφάσισε να μεταβεί στο θεραπευτήριο Υγεία για να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν για εξετάσεις, ενδεχομένως να του έβαλαν και κάποιες ενδοφλέβιες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει και σήμερα μέσα, ενδεχομένως και αύριο να μη δούμε το “Καλό μεσημεράκι” να βγαίνει στον αέρα», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε από την πλευρά του: «Το σημαντικό είναι να είναι ο άνθρωπος καλά. Αν μας βλέπει τώρα να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα σπίτι του, σιδερένιος».

 

Πηγή: zappit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com