13.6 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 22:39
news1

Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Πάνος Μουζουράκης

Στο κλαμπ των νυμφευμένων πλέον ο Πάνος Μουζουράκης που σήμερα παντρεύθηκε στην Αίγινα με την αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη, παρουσία δεκάδων φίλων και συγγενών τους.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, καθώς σε λίγο καιρό θα έχουν στην αγκαλιά τους και το πρώτο τους παιδί.

Στο πλευρό του ζευγαριού αγαπημένοι τους φίλοι, οι οποίοι γέμισαν τα social media με φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο. Μεταξύ αυτών η Κατερίνα Καινούργιου που είναι κολλητή φίλη της νύφης και η συγκίνησή της ήταν μεγάλη.

Λίγη ώρα μετά το μυστήριο η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες με τη Μαριλού Κοζαρή νύφη στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη.

«Σήμερα η χαρά κι η συγκίνηση παλεύουν ν’ ανταγωνιστούν η μία την άλλη…πως πέρασαν έτσι τα χρόνια μυρμηγκάκι μου;; Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν και σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε όλες ζήσει μαζί! Να ζήσετε πριγκίπισσα μου…σου αξίζει η ΑΠΟΛΥΤΗ ευτυχία…γιατί είσαι …ΥΠΕΡΟΧΗ !!!

Μαζί σε όλα …Και τώρα, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου όλες μαζί … Σας εύχομαι μια ζωή γεμάτη από αγάπη και ευτυχία», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Μαριλού Kοζαρή επέλεξε ένα στράπλες νυφικό με δαντέλα. Το διαφορετικό στοιχείο ήταν τα μανίκια σε στυλ opera gloves από δαντέλα και τα sneakers που επέλεξε αντί για πέδιλα!

 

Πηγή:vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com