12.8 C
Θέρμον
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 7:42
news1

«Της έπεσε το μαχαίρι,το πήρα και τη χτύπησα»-Τι κατέθεσε ο «χασάπης της Βαρβακείου»

Λένε πως «ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στο τόπο του εγκλήματος». Αυτό φαίνεται να ισχύει και για την περίπτωση του 42χρονου τοξικομανή ο οποίος συνελήφθη μόλις 400 μέτρα από την πλατεία Θεάτρου στην περιοχή της Βαρβάκειου Αγοράς, όπου το πρωί της Τρίτης σκότωσε με 20 μαχαιριές την 60χρονη πρώην σύντροφό του. Μία ιδιαίτερα άγρια δολοφονία που προκάλεσε αίσθηση στην κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες.

Ο 42χρονος, ο οποίος από χθες το απόγευμα βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, υποστήριξε ότι η 60χρονη κρατούσε το μαχαίρι και του επιτέθηκε, και στην προσπάθειά του να την αφοπλίσει τη χτύπησε εκείνος.
Ο δράστης της άγριας δολοφονίας έμενε σε δομή αστέγων και τοξικομανών του ΚΕΘΕΑ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι Αρχές έχουν στα χέρια τους όλη την πορεία που ακολούθησε από τη δομή έως τη Βαρβάκειο, από κάμερες καταστημάτων, όπως και την επιστροφή του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Vradini.gr στις 10:00 το πρωί της Τρίτης, πέρασε από την δομή, όπου διέμενε το θύμα, και μαζί έφτασαν στην πλατεία Θεάτρου, όπου σύμφωνα με όσα κατέθεσε, έκαναν χρήση ναρκωτικών. Ο 42χρονος ισχυρίστηκε πως έφυγε μόνος του από το σημείο και επέστρεψε μετά από λίγη ώρα.

«Βρήκα την πρώην σύντροφό μου, αρκετά αλλαγμένη και ταραγμένη. Ήταν σε έξαρση. Μαλώσαμε και μου επιτέθηκε με μαχαίρι. Στη συμπλοκή της έπεσε το μαχαίρι, το πήρα και την χτύπησα πολλές φορές. Έφυγα και πέταξα το φονικό όπλο σε κάδο απορριμμάτων» κατέθεσε ο 42χρονος δράστης.

Τα προσωπικά αντικείμενα, η τσάντα και το…λουρί

«Την τσάντα δεν την πήρα εγώ. Κάποιος άλλος, που πήγε, την πήρε την τσάντα και το κινητό της» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Ο 42χρονος φέρεται πως μετά το φονικό σταμάτησε σε μαγαζιά, όπου τον είδε κόσμος να κρατάει το μαχαίρι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την δολοφονία αγόρασε ένα μπουκάλι νερό ώστε να ξεπλύνει τα χέρια του. Τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε την ημέρα του εγκλήματος, τα είχε δώσει για πλύσιμο στη δομή, όπου φιλοξενούνταν στην οδό Μαιζώνος, και εκεί τα βρήκαν οι ερευνητές της Ασφάλειας.

Όπως έγραψε το Vradini. gr οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, είχαν εντοπίσει τον 42χρονο από κάμερες ασφαλείας, στην κοινή πορεία που είχε με την 60χρονη προς την πλατεία Θεάτρου. Αξιοποιώντας πληροφορίες και οπτικό υλικό ταυτοποίησαν τον δολοφόνο, και χθες τον εντόπισαν κοντά στη Βαρβάκειο αγορά και του πέρασαν χειροπέδες. Σχεδόν σε 48 ώρες από τον εντοπισμό της σωρού της άτυχης γυναίκας και την διάπραξη της άγριας δολοφονίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα έφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές στο λαιμό και το σώμα. Το χτύπημα που της έκοψε το νήμα της ζωής της, ήταν στην καρωτίδα.

 

Πηγή: vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com