11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 2:53
news1

Πέτρος Φιλιππίδης: Η δουλειά που κάνει σήμερα για να επιβιώσει οικονομικά

Αποκαλύψεις στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχετικά με την ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη σήμερα, μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τις καταγγελίες εις βάρος του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες (δείτε ποια η απόφαση).

Η αποκάλυψη του Δημητρακόπουλου για τον Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε όλα τα υπάρχοντα του τα οικονομικά. Αυτό όμως που επαναλαμβάνω ότι την αξιοπρέπεια του και το έργο του ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης δεν πρόκειται να το χάσει ποτέ. Διάγει βίο πολύ δύσκολο αλλά τον κρατάει όρθιο η στιγμή του εφετείου όπου εκεί πιστεύουμε ότι θα έρθει η δικαίωση στο σύνολο της υπόθεσης. Πως ζει τώρα; Με τις βοήθειες κάποιων παλιών συνεργατών και μεταφράζοντας θεατρικά έργα από τα αγγλικά στα ελληνικά. Έτσι ζει», αποκάλυψε αρχικά.

«Οφείλω να ομολογήσω πως αισθάνεται πικρία για ορισμένους ανθρώπους που αισθανόταν πολύ κοντά του. Και θέλει, μας πιέζει κάποιοι οι οποίοι είπαν ψέματα στο δικαστήριο και κάποιοι οι οποίοι και τώρα τον συκοφαντούν να κατατεθούν αγωγές. Προσπαθώ να του πω πως τώρα δεν είναι καιρός να ασχοληθούμε με αγωγές», συμπλήρωσε.

Ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχθεί προτάσεις να επιστρέψει στο θέατρο: «Έχουν γίνει προτάσεις από θεατρικούς παραγωγούς πολύ μεγάλους και από ιδιοκτήτες θεάτρων. Τον θέλουνε πολύ. Μόνη προϋπόθεση να αθωωθεί στο εφετείο. Ο ίδιος σε αυτή την φάση δεν το σκέφτεται. Μου λέει “Ρε Μιχάλη πως θα κοιτάξω συναδέλφους μου που πορευτήκαμε σε όλη την ζωή, ήταν σπίτι μου και ενώ γινόταν το δικαστήριο προσκαλούσε μάρτυρες σε βάρος μου“».

Έπεσε απότομα η αξία του – Η τιμή που θα πλειστηριαστεί το εξοχικό του

Πρόκειται για το εξοχικό του στο Σοφικό Κορινθίας, το οποίο και σχολίασε την Τρίτη 23/5 το Super Κατερίνα αναφορικά με τη νέα τιμή, που πρόκειται να χτυπηθεί από ενδιαφερόμενους (δείτε εδώ τι περιλαμβάνει το εξοχικό).

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εκπομπής τονίζει, πως δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από ντόπιους, αλλά από ξένους ανθρώπους. Η τιμή λοιπόν, λέγεται ότι θα πέσει στις 30.000 ευρώ πιο κάτω από το ποσό του προηγούμενου πλειστηριασμού.

 

Πηγή: youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com