16.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:26
news1

Άκης Πετρετζίκης: Έκλεισε όλα τα μαγαζιά εστίασης στην Αθήνα

Ο Άκης Πετρετζίκης κλείνει τα μαγαζιά εστίασης στην Αθήνα. Η επιχείρησή του, Kitchen Lab τέθηκε υπό εκκαθάριση σύμφωνα με το ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) και παράλληλα, όπως μεταδίδει το iefimerida, αποφασίστηκε η μεταφορά της έδρας.

Ο γνωστός σεφ είχε κλείσει το εστιατόριο της αλυσίδας στη Γλυφάδα τον Δεκέμβριο του 2022, για να έρθει το επόμενο λουκέτο στο κατάστημα του Συντάγματος. Πριν από περίπου 15 μέρες έκλεισαν Kitchen Lab και Burger Ap στην Αγία Παρασκευή, και πλέον το επιχειρηματικό του εγχείρημα που ξεκίνησε το 2018, λαμβάνει τέλος.

Στο ΓΕΜΗ αναρτήθηκε η απόφαση των εταίρων να τεθεί η Kitchen Lab ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ, ενώ έχει αποζημιωθεί το προσωπικό, καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.

Με πληροφορίες από iefimerida

 

Πηγή: tlife.gr 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com