18.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 13:21
news1

Έγκλημα στη Χαλκιδική: Τα νεότερα για την υγεία του 8χρονου

Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί και ο ίδιος, στην Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, Γεώργιος Τσικόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα” δήλωσε ότι το παιδί θα παραμείνει διασωληνωμένο για πολλούς λόγους. Και συνέχισε: Είναι εκτός κινδύνου, αλλά έχει πολλά προβλήματα για τα οποία πρέπει να επιληφθούμε, καθώς έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια και την κοιλιακή χώρα.

Το παιδί όταν ήρθε στο νοσοκομείο ήταν σοκαρισμένο δεν είχε πολύ επαφή με το περιβάλλον και γι αυτό οδηγήθηκε κατευθείαν στο χειρουργείο, ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επεμβάσεις, σημείωσε ο κ. Τσικόπουλος.

Τέλος όπως είπε χαρακτηριστικά θα επιστρατευτούν ψυχολόγοι, προκειμένου να βοηθήσουν το παιδί που είδε μπροστά στα μάτια του να πέφτουν νεκροί και οι δύο του γονείς.

 

 

Πηγή: ant1news.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com