12.5 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 6:42
news1

“Τίτλοι Τέλους” για τον Κεραυνό Ποταμούλας – Ανακοίνωση του προέδρου Θανάση Γκέκα

Με επίσημη ανακοίνωση του ο ιστορικός Αθλητικός Σύλλογος Κεραυνός Ποταμούλας ”ρίχνει” οριστικά τους τίτλους τέλους.

Μια ομάδα που άντεξε στον χρόνο, ένας Αθλητικός Σύλλογος με μακραίωνη ιστορία, σε ένα μικρό χωριό της Ποταμούλας όπου δεν υπήρχαν έσοδα, δεν υπήρχαν μεγάλες χορηγίες,δεν υπήρχαν πλούσιοι πρόεδροι, παρά μόνο υπήρχαν εραστές της μπάλας και του γνήσιου ποδοσφαίρου.

Ένας σύλλογος που στηρίζονταν αποκλειστικά στο μεράκι κάποιων ανθρώπων που έκαναν τους παράγοντες, τον φροντιστή, που έπλεναν τα ρούχα, φουσκώναν τις μπάλες και έκαναν τις γραμμές στα γήπεδα. Οι ίδιοι άνθρωποι ασχολούνται πολλά χρόνια.

Άλλοι κουράστηκαν, άλλοι μεγάλωσαν σε ηλικία, άλλοι βαρέθηκαν και τα παράτησαν. Δεν είναι τόσο εύκολο σήμερα να συντηρηθεί μια ομάδα, άλλο τόσο ίδιο δύσκολα όμως την εγκαταλείπεις και αφήνεις αυτό το κύτταρο πολιτισμού να σβήσει απρόσμενα.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές, είναι μεγάλη ανάγκη να μην διαλυθεί, κάτι που χτίστηκε με τόσο κόπο και ταυτόχρονα αποτελεί ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του προέδρου Θανάση Γκέκα:

Μετά από 3 χρόνια δικής μου παρουσίας στο ΔΣ του Αθλητικού Σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ποταμούλας, αφότου εκλέχτηκα πρόεδρος . Θεωρώ ότι πρόσφερα με ανιδιοτέλεια, όραμα αλλά και πάθος τα μέγιστα στο Σύλλογο . Δίπλα μου είχα καλούς συνεργάτες αλλά και μία Τοπική αυτοδιοίκηση  που στο μέτρο του δυνατού δεν αρνήθηκαν ότι τους ζητήσαμε.

Έπειτα από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου και να να καλέσω οποιοδήποτε έχει ενδιαφέρον να αναλάβει τα ηνία αυτής της ιστορικής ομάδας…

Θέλω  να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκαν μαζί μου , που με εμπιστεύτηκαν σε μια πορεία με δυσκολίες αλλά και ευχάριστες στιγμές. Δώσαμε ψυχή και από το υστέρημα μας ακόμα προσφέραμε.

Εύχομαι να υπάρξει σύντομα ο άνθρωπος που θα επενδύσει στην ομάδα και θα δώσει ξανά πνοή και ώθηση στην πορεία του ΑΠΣ  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΎΛΑΣ , αν όχι τότε με την παρέλευση ενός μήνα, θα γίνει η κατάθεση του ΑΦΜ του συλλόγου στις αρμόδιες υπηρεσίες για οριστική διαγραφή του.

Ο καθένας κρίνετε από τα έργα του και τις ικανότητές του.

Ο απερχόμενος πρόεδρος

Θανάσης Γκέκας 

 

Πηγή: potamoulanews

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com