10.8 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 8:35
news1

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ζούμε στην Ελλάδα, θα είναι αποτυχία αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα»

Με αφορμή τις ατάκες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, γύρω από το θέμα της αποτυχίας στον αθλητισμό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ερωτήθηκε για τον Ολυμπιακό και το ενδεχόμενο απώλειας του τίτλου στη Basket League, με τον Έλληνα κόουτς να είναι ξεκάθαρος.

Nαι, θα είναι αποτυχία, αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα με βάση το πώς έχουμε παίξει και την εικόνα μας” ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού συνέχισε λέγοντας: “Δε νομίζω ότι θα το πάρει ευχάριστα κάποιος οπαδός του Ολυμπιακού, αν το χάσουμε. Τώρα τελευταία έχει γίνει μια μεγάλη συζήτηση περί επιτυχίας και αποτυχίας, με αφορμή τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτό που λένε όλοι είναι ότι η προσπάθεια μετράει, πόσο φτάνεις τον εαυτό σου στα όρια. Ζούμε στα Βαλκάνια, στην Ελλάδα συγκεκριμένα. Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αν είναι αυτό το ζευγάρι, έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα. Το να κερδίσουμε δεν θα πανηγυριστεί παραπάνω από εμάς, αλλά αν το χάσουμε θα μας στεναχωρήσει πολύ περισσότερο”.

Στην αρχή των δηλώσεων του, ο προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε: “Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε με συνέπεια, η οποία ξεκινά από τη διοίκηση και πηγαίνει σε όλους. Νομίζω πως γενικά είχαμε σταθερότητα. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή πορεία όσο καλύτερα γίνεται κι εν συνεχεία να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Πάντα αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο με σεβασμό. Επειδή ευτυχώς ή δυστυχώς έχουμε παίξει έναν πολύ διαφορετικό αριθμό παιχνιδιών από άλλες ομάδες”.

 

 

Πηγή: newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com