18.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 14:47
news1

Super League: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η ΑΕΚ,νίκησε τον Άρη, δεν άντεξε στο Φάληρο ο ΠΑΟ

Μία στροφή πριν από το τέλος των πλέι οφ της Super League, η ΑΕΚ έγινε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κερδίζοντας 2-1 τον Άρη μέσα στη Θεσσαλονίκη, ενώ την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός έχασε με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Πλέον, ακόμα και με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Βόλο, η Ένωση στέφεται πρωταθλήτρια. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έχει λιγοστές πλέον πιθανότητες, εάν η ΑΕΚ χάσει την τελευταία αγωνιστική από το Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι πράσινοι κερδίσουν τον Άρη στη Λεωφόρο.

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ 1-2

Με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (1-0), η ΑΕΚ βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Super League, καθώς η Ένωση επικράτησε με 2-1 επί του Άρη στο Βικελίδης και ξέφυγε τρεις βαθμούς από τους «πράσινους».

Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο Βικελίδης από τον Άρης στο 17′ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, κατάφερε να γυρίσει το ματς στο ημίχρονο. Φαν Φέερτ στο 23′ και Τσούμπερ στο 43′ έκαναν την ανατροπή για την Ένωση.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχοντας και το μυαλό της στο «αιώνιο» ντέρμπι στο Καραϊσκάκη μπόρεσε να κρατήσει το 1-2 και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στο Φάληρο έφτασε στους 80 βαθμούς και στο +3 από τους «πράσινους», αγκαλιάζοντας το πρωτάθλημα.

Την τελευταία αγωνιστική (14/5, 20:00) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στην Opap Arena, ενώ την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη στη Λεωφόρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε την τύχη στα χέρια του, καθώς με νίκη επί του Ολυμπιακού θα γινόταν το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα, όμως η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τα κατάφερε.

Ο Ολυμπιακός με το γκολ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο 68΄ νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό, κόβοντάς του ουσιαστικά τις ελπίδες για το πρωτάθλημα. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μη χάσουν την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρουν την 3η θέση.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής των playoffs:
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0
Άρης – ΑΕΚ 1-2
Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2

Η τελευταία αγωνιστική των playoffs

10η αγωνιστική (Κυριακή, 14 Μαΐου)
ΑΕΚ – Βόλος (20:00)
Παναθηναϊκός – Άρης (20:00)
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (20:00)

 

 

Πηγή: cnn.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com