16.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:58
news1

Η Δέσποινα Μοιραράκη συγκλονίζει: «Έζησα τον εξευτελισμό από τον πρώτο μου σύζυγο, δεν ήμουν καν άνθρωπος για εκείνον»

“Βίωσα την απαξίωση. Ούτε καν σεβάστηκε τη μητέρα των τριών παιδιών του, γιατί μεγαλώνω μέχρι σήμερα και το τρίτο του παιδί”, εξομολογείται η Δέσποινα Μοιραράκη.

Συνέντευξη στην κάμερα του DOT παραχώρησε η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια αποκαλύπτει την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε από τον πρώτο της σύζυγο και εξομολογείται τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει – έστω και καθυστερημένα – διαζύγιο από αυτόν.

«Από τον πρώτο μου σύζυγο γνώρισα την απαξίωση, τον εξευτελισμό της γυναίκας και του ανθρώπου. Για εκείνον δεν ήμουν καν άνθρωπος, ούτε καν σεβάστηκε τη μητέρα των τριών παιδιών του, γιατί μεγαλώνω μέχρι σήμερα και το τρίτο του παιδί. Έχω γεννήσει δύο παιδιά αλλά και το τρίτο είναι από τον πρώτο γάμο του», αναφέρει αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Δεν υπήρχε σεβασμός. Έζησα κακοποιητική συμπεριφορά στο έπακρο. Απλά για εκείνα τα χρόνια, το ’79, το ’80 και το ’85 δεν ήταν όπως τώρα που η γυναίκα επαναστατεί. Όχι ότι εγώ δεν είμαι επαναστάτρια. Εγώ αποφάσισα να χωρίσω και είχα έναν πολύ επώδυνο χωρισμό απλά ήταν τα παιδιά μου πολύ μικρά», παραδέχεται η επιχειρηματίας και σοκάρει.

«Είχα βιώσει την ορφάνια και δεν ήθελα τα παιδιά μου να μείνουν χωρίς πατέρα. Αυτό που βίωσα εγώ, που ήμουν αριστούχος και δεν ερχόταν η μαμά μου να πάρει τον έλεγχο στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο γιατί ήταν χήρα, δεν ήθελα να το βιώσουν και τα παιδιά μου. Περίμενα να μεγαλώσουν και μετά πολύ δραστικά χώρισα», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Κράτησα το επίθετο του πρώτου μου συζύγου, γιατί με αυτό έγινα γνωστή σε όλη την Ελλάδα και μετέπειτα στο εξωτερικό. Αγωνίστηκα για αυτό το επίθετο, πώς να το πετάξω μετά;», καταλήγει στη συνέντευξή της η γνωστή επιχειρηματίας χαλιών.

 

Πηγή: zappit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com