19.6 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:03
news1

Γιώργος Καραϊβάζ: Βρισκόταν υπό παράνομη παρακολούθηση της ΕΥΠ

Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως τη δημοσιότητας, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν υπό παρακολούθηση της ΕΥΠ το διάστημα των ετών 2016 – 2017.

«Βρήκαμε ότι στην άλλη δικογραφία υπάρχει απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ προς την εισαγγελέα Ράικου, που λέει ότι δεν είναι δυνατόν να απομαγνητοφωνηθούν άλλο οι συνομιλίες και ζητούν μόνο τρεις από αυτούς να παρακολουθούνται από εδώ και στο εξής», είπε η Ρόη Παυλέα, δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ.

Αρχικά η ΕΥΠ παρακολουθούσε περίπου 30 άτομα για υπόθεση της Greek Mafia, ωστόσο στη συνέχεια ζήτησε να συνεχιστεί η παρακολούθηση τριών μόνο ατόμων, ενός πρώην αστυνομικού, ενός ποινικού και του Γιώργου Καραϊβάζ. «Και οι τρεις είναι πλέον νεκροί», τόνισε η δικηγόρος.

«Συνεχίστηκε παράνομα η παρακολούθηση και το θέμα είναι ότι δεν δόθηκε αυτή η άδεια τελικά. Η παρακολούθηση Καραϊβάζ και των άλλων δύο ήταν παράνομη, γιατί δεν είχε έγκριση από τους δύο εισαγγελείς. Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο παρακολουθούσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ», συμπλήρωσε.

Η δικηγόρος υπογράμμισε πως από τη συγκεκριμένη δικογραφία λείπουν περίπου 10.000 συνομιλίες, ενώ ζήτησε από τις ανακριτικές Αρχές να ερευνήσουν τον λόγο που βρισκόταν υπό παρακολούθηση ο δημοσιογράφος, αλλά και γιατί χάθηκαν οι συνομιλίες.

«Στη δικογραφία της υπόθεσης της Greek Mafia έχουν αθωωθεί όλοι οι αστυνομικοί», τόνισε η δικηγόρος.

 

Πηγή: megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com