13.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:14
Αγροτικά ΝέαΔυτική Ελλάδα

Ακόμα 477.750,00 ευρώ για την πληρωμή δικαιούχων στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Την έγκριση διάθεσης πίστωσης ύψους 477.750,00 ευρώ για την πληρωμή 19 επιπλέον δικαιούχων του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020», υπέγραψε τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023, ο εντεταλμένος σύμβουλος και βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Με την τελευταία έγκριση διάθεσης πίστωσης, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση πληρωμής των δικαιούχων του συγκεκριμένου προγράμματος, με την καταβολή της 1ης δόσης να ανέρχεται συνολικά σε 44.226.000,00 ευρώ, ποσό που καλύπτει το 70% της συνολικής προϋπολογισμένης δαπάνης.

«Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι ολοκληρώθηκε η πληρωμή της πρώτης φάσης υλοποίησης του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020 για την Περιφέρειά μας. Σήμερα πληρώσαμε άλλα 477.750,00 ευρώ σε 19 δικαιούχους και συνολικά 44.226.000,00 ευρώ σε 1.689δικαιούχους του προγράμματος.Οι νέοι της Περιφέρειάς μας είναι το μέλλον αυτού του τόπου που είναι κατεξοχήν αγροτικός και ο πρωτογενής τομέας είναι ένας από τους κύριους οικονομικούς και αναπτυξιακούς πυλώνες της περιοχής μας. Ως περιφερειακή Αρχή δίνουμε προτεραιότητα στη δημιουργία μιας διακριτής νέας εμπορικής ταυτότητας, ενός νέου brandname, αυτό της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΓΗΣ ώστε τα προϊόντα μας, η κουλτούρα μας αλλά και οι άνθρωποί μας να καταλάβουν τη θέση που τους πρέπει διεθνώς», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος και πρόσθεσε:  «Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης υλοποίησης του υπομέτρου 6.1 θέλω να ευχαριστήσω θερμά το στελεχιακό δυναμικό της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ και των Δ/νσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των ΠΕ της ΠΔΕ για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε και που κατάφερε να διαχειριστεί αποτελεσματικά το εν λόγω πρόγραμμα».

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πάτρα: Μαθητής Λυκείου έπαθε ηλεκτροπληξία ακουμπώντας γυμνό καλώδιο

Newsroom

ΑΑΔΕ: Τι ισχύει για τους αγρότες του ειδικού καθεστώτος – Όλες οι φορολογικές αλλαγές

Newsroom

Εκδήλωση αφιερωμένη στις Γυναίκες του Αμβρακικού

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com