12.5 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 10:12
Εθνικές Εκλογές 2023Πολιτική

Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Κώστα Μπακογιάννη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών είχε ο τέως Δήμαρχος  Ναυπάκτου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Παπαθανάσης.

Ψηλά στην ατζέντα της συνάντησης ήταν, μεταξύ άλλων, ζητήματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και ζητήματα όπως η ανάπτυξη του τουρισμού, τα χρηματοδοτικά προγράμματα των Δήμων καθώς και τα μεγάλα έργα υποδομών.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας «είχαμε, λοιπόν, την ευκαιρία να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση, την ανάπτυξη του τουρισμού, για τα προγράμματα άντλησης χρηματοδοτήσεων, για έργα κοινωνικής στήριξης, καθώς και για τα μεγάλα έργα υποδομών που έχει ανάγκη ο τόπος μας, ενώ ανταλλάξαμε και απόψεις για τις ευρύτερες προκλήσεις που έχουν μπροστά τους Αθήνα και Αιτωλοακαρνανία».

Συμπλήρωσε δε, ότι, η συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη «ήταν ουσιαστική και εποικοδομητική, καθώς υπάρχει μία εξαιρετική συνεργασία», ενώ πρόσθεσε πως «ως άνθρωποι που προερχόμαστε από την Αυτοδιοίκηση μας ενώνει ο κοινός στόχος για ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία».

Αναφορικά με τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στην Αθήνα και την Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι, είναι σίγουρος πως με την ανάδειξη και την πλήρη αξιοποίηση των σημαντικών συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και του παραγωγικού της δυναμικού, η Αιτωλοακαρνανία μπορεί να γίνει ένας πραγματικός επενδυτικός και τουριστικός προορισμός.

Καταλήγοντας ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε ότι «πιστεύουμε στις συνέργειες, πιστεύουμε στις συνεργασίες και είναι πολύ σημαντική και η δική του συνδρομή στην προσπάθεια αυτή και τον ευχαριστώ πολύ. Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά».

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα Αριστερά Αιτωλοακαρνανίας: ”2 γυναίκες κατά μέσο όρο το μήνα νεκρές, επειδή είναι γυναίκες”

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Απογοητευτική η κατάσταση στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου

Newsroom

Ευρωεκλογές 2024: Πρωτιές Φαραντούρη, Αυγέρη και Κουρουμπλή στη «μάχη» για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com