15.5 C
Θέρμον
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 1:06
news1

H οικιακή βοηθός που έλεγε ότι ήταν «Αγία» – Πώς εξαπάτησε μάνα και κόρη με τις «υπερφυσικές της δυνάμεις»

Η 57χρονη οικιακή βοηθός από την Αλβανία για 7 χρόνια είχε καταφέρει να πείσει δύο γυναίκες ότι είναι «Αγία», έχει υπερφυσικές δυνάμεις και μπορεί να καθορίζει το μέλλον τους.

Μια απίστευτη ιστορία εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τη σύλληψη μιας 57χρονης που για 7 χρόνια εξαπατούσε δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, καταφέρνοντας να τις πείσει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι μπορεί να καθαρίσει το μέλλον τους προς το καλύτερο.

Φυσικά η 57χρονη έκανε τα «μαγικά» της με το αζημίωτο αποσπώντας συνολικά πάνω από 120.000 ευρώ όλα αυτά τα χρόνια καθώς και πολλά χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή.

Μάλιστα επειδή η επιχείρηση ήταν… κερδοφόρα, στο «κόλπο» είχε βάλει και 4 συγγενικά της πρόσωπα.

Οι δύο γυναίκες θύματα, τελικά κατάλαβαν την μεγάλη απάτη και έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία. Χθες μετά από επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας, συνελήφθη η 57χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, ένας 44χρονος συνεργός της ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί  ηλικίας 42, 33 και 27 ετών, όλα συγγενικά της πρόσωπα.

Από οικιακή βοηθός «Αγία ελέω Θεού»

Όλα ξεκίνησαν πριν 8 χρόνια όταν 57χρονη σήμερα γυναίκα μπήκε στο σπίτι της οικογένειας ως οικιακή βοηθός αποκτώντας με τον καιρό φιλική σχέση με την μητέρα 68 ετών σήμερα και την κόρη 31 ετών.

Οι δύο γυναίκες μέσα από διάφορες δυσκολίες έγιναν ιδιαίτερα ευάλωτες ψυχολογικά γεγονός που αντιλήφθηκε η 57χρονη.

Έτσι από το 2016 άρχισε να τους εμφανίζεται ότι δήθεν έχει υπερεφυσικές δυνάμεις και ότι μπορεί να τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τα προβλήματα προβλέποντάς το μέλλον τους.

Χειρομαντεία, τήξη μετάλλων και μαγικά φυλαχτά

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τους λέει ότι είναι «Άγιο πρόσωπο» και ότι έχει αποκτήσει αυτές τις δυνάμεις «ελέω Θεού».

Αρχικά άρχισε να εμφανίζει ψευδή γεγονότα ως πραγματικά και να πείθει τις δύο γυναίκες ότι μπορεί να καθορίζει το μέλλον ευνοϊκά προς αυτές.

Προκειμένου να κάνει τα «μαγικά» της χρησιμοποιούσε διάφορες τεχνικές όπως τη χειρομαντεία, την τήξη μετάλλων, την πώληση ειδικών λαδιών και φυλακτών με υπερφυσικές ιδιότητες.

Για όλα αυτά μητέρα και κόρη, κατέβαλαν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και κοσμήματα ακόμα και ακριβές ηλεκτρονικές συσκευές ως αποζημίωση στην 57χρονη.

Όλο αυτό το διάστημα ως βοηθοί της 57χρονης εμφανίζονταν οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, που επίσης λάμβαναν αποζημίωση για τα «υπηρεσίες» τους.

Οι απειλές

Σε κάποιες περιπτώσεις που οι δύο γυναίκες αμφισβητούσαν ή καθυστερούσαν τις πληρωμές, εκείνη τις τρομοκρατούσε λέγοντας τους ότι εάν δεν ενέδιδαν, θα τους συνέβαιναν αρνητικά πράγματα όπως ασθένειες, προσωπικές και εργασιακές  αποτυχίες κλπ.

Το τελευταίο διάστημα μητέρα και κόρη, άρχισαν αντιλαμβάνονται την μεγάλη απάτη εις βάρος τους και σταμάτησαν να δίνουν χρήματα στην 57χρονη.

Τότε αυτή τις απείλησε ότι αν δεν της δώσουν 80.000 ευρώ θα βάλει ανθρώπους να τις χτυπήσουν ακόμα και να τις σκοτώσουν.

Αυτό φαίνεται να ήταν και το μοιραίο λάθος της 57χρονης. Οι δύο γυναίκες απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και χθες στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας. Δόθηκε ραντεβού προκειμένου η 57χρονη να πάρει μια προκαταβολή 20.000 ευρώ και συνελήφθη μαζί με τον 44χρονο που ήταν μαζί της.

 

Πηγή: in.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com