14.2 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:06
news1

Τριάντα επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην  διεθνή έκθεση  FOOD EXPO   – Θ.Βασιλόπουλος: “Το μήνυμα της εξωστρέφειας εστάλη ξανά…”

Τριάντα επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των  τροφίμων και ποτών έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην διεθνή έκθεση  FOOD EXPO που πραγματοποιήθηκε από  18-20 Μαρτίου 2023, στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η συνεργασία της Περιφέρειας με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη και τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας με δυναμικό περίπτερο  στη  μεγαλύτερη έκθεση στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς  απέδωσε καρπούς. Οι εποικοδομητικές επαφές  που είχαν οι εκθέτες δημιούργησαν εμπορικές συμφωνίες  και  αποτέλεσαν  σημείο αναφοράς για τους αγοραστές  που αναζητούν  ποιοτικά προϊόντα για τις επιχειρήσεις τους.

«Το μήνυμα της εξωστρέφειας εστάλη από τις επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας  σε μια ακόμα διεθνή έκθεση» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης,Θεόδωρος Βασιλόπουλος, έπειτα από την ολοκλήρωση της εκθέσεως η οποία προσέλκυσε 910 διεθνείς επισκέπτες από 102 αγορές – στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά όπως είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Βραζιλία κ.ά.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ 13Η  «AGROTHESSALY»

Στο μεταξύ ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, συμμετείχε στην 13η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, «AgroThessaly» στη Λάρισα στην οποία παρουσιάστηκε το παρόν και το μέλλον της τεχνολογίας και της καινοτομίας στον αγροτικό τομέα. Στην έκθεση  συμμετείχαν εταιρείες και  επιχειρήσεις και  από την Δυτική Ελλάδα με γεωργικά μηχανήματα,  εφόδια  κ.α.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com