11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 7:57
Εθνικές Εκλογές 2023Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Επιστροφή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ- Η πρώτη αντίδραση

Λίγη ώρα μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ο βουλευτής Χανίων έκανε μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Παράλληλα, αιχμηρές είναι οι αντιδράσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο άκουσμα της επιστροφής Πολάκη.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει και επίσημα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και το «πράσινο φως» του Αλέξη Τσίπρα.

Αμέσως μετά, ο βουλευτής Χανίων «ανέβασε» μία φωτογραφία στο Facebook, όπου φαίνεται να περπατά χαμογελαστός δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και σημείωσε μεταξύ άλλων: «Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι…».

Η ανάρτηση Πολάκη:

«ΜΑΖΙ για τη μεγάλη ΝΙΚΗ!

Πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Για να ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ!

Για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ!

ΥΓ1: Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι…

ΥΓ2: Η Κρήτη δείχνει πάντα τον δρόμο…»

 

ΝΔ: Ο Πολάκης είναι το άλλο πρόσωπο του Τσίπρα

«Με τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τον κ. Πολάκη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές. Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

ΠΑΣΟΚ: Άδοξο τέλος στη δήθεν μετριοπαθή στροφή του Τσίπρα

Με αιχμές σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στα ψηφοδέλτια ο Παύλος Πολάκης.

«Ο κ. Τσίπρας κατά την εισήγησή του για την επιστροφή Πολάκη δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι “το κόμμα των διαγραφών και των προγραφών”. Προφανώς η παρατήρηση αυτή αφορά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η επιστροφή Πολάκη σημαίνει και ανοχή των προγραφών που εξαπέλυσε προ 20 ημερών εναντίον δημοσιογράφων και δικαστών», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Επιπλέον σκωπτικά τονίζει ότι «η δήθεν μετριοπαθής στροφή του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα λήγει άδοξα, είχε ξεκινήσει υπό ημερολογιακά δυσοίωνους όρους, καθώς είχε συμπέσει με την Κυριακή της Αποκριάς».

 

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 «Όχι»

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Να προχωρήσει άμεσα η χρηματοδότηση ανακατασκευής του παλιού Νοσοκομείου Αγρίνιου

Newsroom

Σκέρτσος: «Έχω χάσει κι εγώ αδερφό σε τροχαίο – Η μητέρα μου το ζει κάθε μέρα» – Η φωτογραφία που έδειξε

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com