18.3 C
Θέρμον
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 18:48
news1

Γιώργος Καλλιακμάνης: Οι «μπαχαλάκιδες» δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και για το περιστατικό ξυλοδαρμού του Γιάνη Βαρουφάκη.

Σήμερα, αναμένεται να γίνουν διαμαρτυρίες στις 12:00 η ώρα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας για την τραγωδία στα Τέμπη.


Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις διαμαρτυρίες για την υπόθεση των Τεμπών με τη σύγκρουση των τρένων, λέγοντας πως οι «μπαχαλάκιδες» δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες.

«Ο κόσμος βγαίνει για να διαμαρτυρηθεί και να δηλώσει την άποψή του. Υπάρχουν και κάποιοι που πάντα μπαίνουν στις διαδηλώσεις και τις διαλύσουν. Η Αστυνομία προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της αλλά κάποιες φορές έχει αστοχίες. Και εμείς οι Αστυνομικοί συνδικαλιστές συμμετείχαμε στις διαμαρτυρίες. Τώρα, εάν υπάρξουν και πάλι τέτοιες παρεισφρήσεις, τότε θα πρέπει να επέμβει και πάλι η Αστυνομία. Οι μπαχαλάκιδες δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες».

Αναφορικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού του Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια, ο κ. Καλλιακμάνης δήλωσε πως ήταν όλοι αναρχικοί και έχουν πλέον, ταυτοποιηθεί.

«Η κατάσταση στα Εξάρχεια έχει μαζευτεί και υπάρχει πολύ Αστυνομία πλέον εκεί. Τα άτομα που τον χτύπησαν ήταν αναρχικοί, οι οποίοι έχουν όλοι ταυτοποιηθεί. Ένας από τους αναρχικούς κατέγραφε τη στιγμή του ξυλοδαρμού και προσπαθούμε να ανακτήσουμε το υλικό. Από την πρώτη στιγμή, το κλιμάκιο της ασφάλειας είχε πάει στον Ευαγγελισμό και μίλησε με τον κ. Βαρουφάκη ώστε να προχωρήσουμε στην ταυτοποίησή τους».

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com