13.6 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 20:06
news1

Ολοταχώς για «Σασμό 3» ο Alpha – Ποια σειρά που ήθελε πρωταγωνιστή τον Μαθιό «παγώνει»;

Οριστικά για «Σασμό 3» προχωρά ο Alpha, με την επίλυση της βεντέτας στην Άνω Ποριά να… μετατίθεται για έναν χρόνο αργότερα. Έπειτα από αλλεπάλληλες συσκέψεις και συζητήσεις στις οποίες εξετάστηκαν και εναλλακτικά σενάρια, ο Alpha πήρε την τελική απόφαση και έδωσε τα χέρια με την εταιρεία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη να προχωρήσουν στον τρίτο κύκλο του «Σασμού».

Η απόφαση αυτή θα επηρεάσει και το φινάλε του β’ κύκλου που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς, παρά τις κινήσεις συμφιλίωσης ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, ο σασμός δεν θα επιτευχθεί στο τέλος της φετινής σεζόν, αλλά… της επόμενης. Καθώς το «αγκάθι» με το κεντρικό ζευγάρι (Αργυρώ και Αστέρης) έχει μπει ήδη σε τροχιά επίλυσης, πληροφορίες της Reallife αναφέρουν ότι για να συνεχιστεί η βεντέτα θα ανακύψουν νέα προβλήματα ανάμεσα στις δύο οικογένειες, με κεντρικό πρόσωπο τον Μαθιό, κατά κόσμον Δημήτρη Λάλο.

Στη σειρά θα ενταχθούν και νέοι ήρωες, ενώ δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Στέλιου Μάινα στο τέλος της φετινής σεζόν. Σε ό,τι αφορά τη Μαρία Πρωτόπαππα και τον Δημήτρη Ημελλο, που φέρονταν να έχουν σοβαρές επιφυλάξεις για τη συμμετοχή τους στη τρίτη σεζόν, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρίνα και ο Αντώνης θα συνεχίσουν στον «Σασμό».

Με την οριστική απόφαση για τον «Σασμό 3» βγαίνουν από το κάδρο άλλες σκέψεις που είχαν πέσει στο τραπέζι. Μια ιδέα που εξετάστηκε από την εταιρεία παραγωγής ήταν η ελληνοποίηση της τουρκικής σειράς «Εζέλ», με πρωταγωνιστή, μάλιστα, τον Δημήτρη Λάλο. Το σχέδιο αυτό τελικά θα μείνει στα χαρτιά, καθώς το πρωτότυπο τουρκικό σίριαλ, στο οποίο θα βασιζόταν η ελληνική μεταφορά, έχει προβληθεί στο παρελθόν δύο φορές στον ΑΝΤ1 και άρα είναι ήδη γνωστό, ως υπόθεση και έκβαση, στο εγχώριο κοινό.

 

Πηγή: enikos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com