10.5 C
Θέρμον
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 4:13
news1

Τηγανόψωμο με φέτα

Τηγανόψωμο με φέτα

Δοκιμάστε αυτό το πολύ εύκολο τηγανόψωμο, που έχει για συνοδεία μια μαρμελάδα ντομάτας και του δίνει έξτρα γλυκιά γεύση.

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τα υλικά για τη ζύμη εκτός από τη μαγιά και 30 γρ. νερό. Ανακατεύουμε τη μαγιά με το χλιαρό νερό και την ενσωματώνουμε με την υπόλοιπη ζύμη. Αφήνουμε να φουσκώσει σκεπασμένη για περίπου 1-2 ώρες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ντομάτα και τα υπόλοιπα υλικά της μαρμελάδας να βράσουν. Μόλις δέσει την αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει.

Βήμα 2

Κόβουμε τη ζύμη σε 6 ίσα κομμάτια, βάζουμε την τριμμένη φέτα στο εσωτερικό τους και την ανοίγουμε προσεκτικά με τα δάχτυλά μας βοηθώντας το άνοιγμα με λίγο ελαιόλαδο.

Βήμα 3

Τηγανίζουμε τα τηγανόψωμα σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε μαζί με τη μαρμελάδα ντομάτας.

ΓΚΙΚΑΣ ΞΕΝΑΚΗΣ

Styling: Κατερίνα Λυκουρέση, Τζαννής Σιφναίος, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης, Γιάννης Μπουροδήμος, Φωτογραφία: Studio M Αλέξανδρος Βογιατζάκης

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com