16.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:46
news1

Survivor All Star: Είναι στημένο; Η ατάκα του Κοκκινάκη που προκάλεσε χαμό

Στην αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο Κώστας Κοκκινάκης, στέλνοντας ένα μήνυμα στους fans του reality επιβίωσης όσον αφορά στην ψηφοφορία.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως «μισθοφόρος», δε χαιρέτησε κανέναν από τους συμπαίκτες του, ενώ δεν έκανε και κάποιο σχόλιο για την αποχώρησή του, η οποία αποτελούσε έκπληξη.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, τα social media «πήραν φωτιά» με εκατοντάδες χρήστες να σχολιάζουν τα τεκταινόμενα στον Άγιο Δομίνικο.

«Όσοι ψηφίζετε στο Survivor All Star να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας» Μεταξύ αυτών και ο φίλος του Κώστα Αναγνωστόπουλου, Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενος στη διαδικασία της ψηφοφορίας και πετώντας «καρφιά» προς την παραγωγή.

«Ευτυχώς γλύτωσες κι εσύ Κώστα. Κανονικά πρέπει να ψηφίζουμε αυτούς που θέλουμε να σωθούν για να γυρίσουν πίσω. Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας, καλύτερα πάρτε να φάτε ένα σουβλάκι με τζατζίκι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κοκκινάκης.

Σημειώνεται ότι η αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου είχε γίνει γνωστή εχθές από νωρίς, με τα σχετικά spoilers που κυκλοφορούσαν να μιλούν για έξοδο του «Μισθοφόρου» από το παιχνίδι.

 

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com