16.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:45
news1

Survivor All Star spoiler 2/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε τελικά!

Η 4η εβδομάδα του Survivor All Star «κλείνει» απόψε 2/2 με μια ανατρεπτική αποχώρηση! Η εβδομάδα του ριάλιτι ήταν πολύ έντονη και σίγουρα οι φανατικοί τηλεθεατές δεν περίμεναν να συμβούν όσα συνέβησαν με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, όπως δεν θα περιμένουν και σήμερα να φύγει αυτός που θα φύγει τελικά…

Τέσσερις υποψήφιοι: Κρις Σταμούλης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού. Οι μπλε, όπως καταλαβαίνουμε κι όπως παρακολουθήσαμε, δεν τα πήγαν καθόλου καλά αυτή την εβδομάδα. Τέσσερις στις τέσσερις νίκες οι Διάσημοι, αφάγωτοι και αδύναμοι οι Μαχητές. Ακόμα και στον χθεσινό αγώνα που οι Κόκκινοι ήταν μείον δυο δεν κατάφεραν να υπερισχύσουν. Τέλος πάντων… άλλο είναι το θέμα μας!

Survivor All Star – Το τέλος της 4ης εβδομάδας

Σήμερα έχουμε αποχώρηση και το Youweekly.gr ξέρει από εχθές ποιος θα φύγει. Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει με βάση την δημοφιλία ποιος δεν θα πάρει τους απαιτούμενος ψήφους που θα τον κρατήσουν στο παιχνίδι, αφού έχουμε δει να φεύγουν πολύ δυνατά ονόματα, όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις αντικειμενικά ποιο «αδύναμη» φαίνεται η Ρία.

Η ανατροπή και η έκπληξη όμως είναι πως η Ρία ΔΕΝ είναι αυτή που θα αποχωρήσει. Το κοινό με το δικό του μάτι και τα δικά του κριτήρια αποφάσισε να στείλει σπίτι του τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες στο γνωστό ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου και αναμένει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com