11.3 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 4:49
news1

Survivor All Star: Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας

Νέο επεισόδιο έρχεται, απόψε, στο Survivor All Star. Μετά τις συνταρακτικές εξελίξεις και την αποβολή Ασημίνας-Κατερίνας, οι παίκτες των δύο ομάδων καλούνται να βρουν ισορροπίες και να ριχτούν ξανά στο στίβο μάχης.

Για τους Μπλε επιβάλλεται να επιστρέψουν στις νίκες καθώς αυτήν την εβδομάδα έχουν χάσει όλους τους αγώνες ασυλίας. Ποια στρατηγική θα ακολουθήσουν στα ματσαρίσματα του Survivor All Star; Ο πρώτος αγώνας για το έπαθλο επικοινωνίας γίνεται απόψε και όλοι ανυπομονούν.

Κάθε έπαθλο επικοινωνίας τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν, τους φέρνει κοντά στις οικογένειές τους. Το αποτέλεσμα του αγώνα φέρνει… φουρτούνες στη μια ομάδα αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Να σημειωθεί ότι θα έχουν τη δυνατότητα να φάνε κιόλας, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.

Επίσης, τα αγαπημένα παιχνίδια της Καραϊβικής θα δώσουν στους παίκτες την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά από δύο μέρες έντασης.

Survivor All Star – Ποια ομάδα κερδίζει

Σύμφωνα με τα spoilers, η αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα και της  Ασημίνας Χατζηανδρέου κοστίζει στους Κόκκινους. Έτσι, οι Μπλε θα επιστρέψουν στις νίκες και η συγκίνηση θα είναι μεγάλη.

Μεγάλο ενδιαφέρον, βέβαια, έχει και το πώς θα αντιδράσουν οι Διάσημοι καθώς καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα δυσκολεύουν ειδικά στο γυναικείο κομμάτι.

Παράλληλα, αναμένουμε κι εμείς να δούμε αν θα υπάρξουν προσθήκες ατόμων. Όπως φαίνεται, οι Διάσημοι πρέπει να ενισχυθούν.

 

 

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com