14.2 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:41
news1

Survivor All Star spoiler 30/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα τον έλεγχο χάνουμε που λέει και ο Σάκης Ρουβάς! Ο κακός χαμός στον Άγιο Δομίνικο και βρισκόμαστε μόνο στην 4η εβδομάδα. Το Survivor, φέτος, στην All Star, εκδοχή του φαίνεται πως είναι όντως σκληρό τελικά…

4η εβδομάδα, 4η αποχώρηση αλλά πριν φτάσουμε σε αυτή την ημέρα έχουμε να περάσουμε πρώτα από 3 αγώνες ασυλίας. Ο πρώτος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 29/1 με νικητές τους Διάσημους και ο δεύτερος θα προβληθεί απόψε και το Youweekly.gr εννοείται πως έχει από τώρα – πουρνό πουρνό – τη νικήτρια ομάδα.

4η εβδομάδα Survivor – 2η ασυλία

Δεν θα σας κρατήσουμε πολύ σε αγωνία, δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε. Το αποτέλεσμα το ξέρετε κι εσείς από τώρα, δεν θέλει πολύ σκέψη. Η ομάδα των Μπλε έχει αποδομηθεί πλήρως. Πέραν του ότι πεινάνε και ο οργανισμός δεν θέλει από μόνος του να πιεστεί στους στίβους μάχης, οι καυγάδες και το κακό κλίμα στην παραλία των μπλε πάει κι έρχεται οπότε… τίποτα δεν φαίνεται να είναι υπέρ τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι Κόκκινοι για ακόμα μια φορά θα πάνε στο συμβούλιο σαν παρατηρητές αφού θα καταφέρουν να νικήσουν ξανά τους Μπλε.

Άλλος ένας υποψήφιος από τους Μπλε (δείτε εδώ ποιος βγήκε εχθές). Τον ξέρουμε κι αυτόν (δείτε εδώ ποιος θα είναι).

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com