11.3 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 7:06
LifeStyleΚοινωνικά

Σασμός: Ο «Σταύρος» αποκαλύπτει – «Με βρίζουν για τον ρόλο μου»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ρόλο του «Σταύρου» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Αν και αρχικά ο Σταύρος παρουσιάστηκε στους τηλεθεατές ως καλοσυνάτος και ήρεμος άνθρωπος, όταν συνειδητοποίησε τι συμβαίνει με τα αισθήματα της Αργυρώς για τον Αστέρη, μεταμορφώθηκε σε έναν νευρικό, εκδικητικό και εμμονικό άνδρα.

Ο ηθοποιός σχολίασε σχετικά: «Πιστεύω ότι ποτέ δεν υπήρξε ο Σταύρος αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό στην πραγματικότητα. Εγώ όμως απολαμβάνω τους αρνητικούς ρόλους και επειδή είχα το σύνδρομο του καλού παιδιού με ισορροπεί το να παίζω τέτοιους ρόλους. Η ανάγκη να είμαι αρεστός και αγαπητός ίσως να έπαιξε σημαντικό ρόλο γιατί αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Φυσικά κατάλαβα ότι το να είσαι ηθοποιός δεν σημαίνει ότι ο κόσμος θα σε αγαπάει σώνει και ντε. Αυτό που μας δίνει το κοινό δεν είναι σε καμία περίπτωση αγάπη αλλά κάτι εντελώς εφήμερο. Πιστεύω πως οι ηθοποιοί που επιδιώκουν να γίνουν αποδεκτοί και αγαπητοί μέσα από τη δουλειά τους δυστυχούν».

«Την μία στιγμή είσαι γαμάτος και την άλλη καλύτερα να μην είχες έρθει. Είχα λάβει υβριστικό μήνυμα. Με βρίζουν για τον ρόλο μου στο Σασμό… μου γράφουν “ρε παλιομπίμπ τράβα στο χωριό σου…” Δεν απαντώ στα μηνύματα» πρόσθεσε.

«Σε σχέση με τον Σταύρο οι εξελίξεις τα είναι καταιγιστικές, αποκάλυψε. «Αλλού είναι και αλλού θα καταλήξει» σχολίασε.

enikos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Κάτω Μυρτιά: Έφυγε από κοντά μας…(24/04/2024)

Newsroom

Γιώργος Λιάγκας – Πέταξε εκτός αέρα τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Ντροπή σας! Πάρτε τον»

Newsroom

Θέρμο: Έφυγε από κοντά μας…(23.04.2024)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com