12.5 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 7:27
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά ΑθλητικάΤοπικά νέα

Ο Μάκης Μπελεβώνης προτάθηκε για την προσωρινή προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας-Ο Αντιδήμαρχος Θέρμου Θανάσης Παπαπάνος για μέλος

Όπως έγινε γνωστό μέσω δημοσιεύματος από Αθηναϊκά ΜΜΕ, ο άλλοτε διαιτητής Βασίλης Νικάκης προτάθηκε από τον έκπτωτο Πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Τάκη Παπαχρήστο για την προσωρινή προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανία. Στον αντίποδα, από την πλευρά του Πάνου Τάγκαλου έχει προταθεί για τη θέση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκης Μπελεβώνης.

Επίσης ανάμεσα στις προτάσεις της πλευράς Τάγκαλου για μέλη του προσωρινού ΔΣ της Ένωσης έχει προταθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Στράτος Αποστολάκης.

Ανάμεσα στις προτάσεις των μελών συμπεριλαμβάνονται επίσης ο Αντιδήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Αντιδήμαρχος Θέρμου Θανάσης Παπαπάνος, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Αλεξόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Αγρινίου Σπύρος Φλώρος, ο Γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού Ηλίας Τσιαντής, και ο πρώην αντιπρόεδρος της Αναγέννησης Στάνου Γιώργος Μπουραλέξης.

 

agriniara.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Λύρος: ”Φέρομαι κατηγορούμενος για ένα έργο που το επικρότησαν και το απολαμβάνουν ΟΛΟΙ !”

Newsroom

Αγρίνιο: Νέα σύγχρονα φωτιστικά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι υδάτων σε παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com