14.2 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:39
news1

Αγρίνιο: Για σκοποβολή το είχε ο Τράπερ το όπλο λέει ο δικηγόρος του

Ο διάσημος τράπερ, πιάστηκε χθες από αστυνομικούς στο Αγρίνιο, να έχει πάνω του ένα εννιάρι πιστόλι τύπου Glock με γεμιστήρα με εννέα φυσίγγια.

Σε δήλωση του, στο agrinionews.gr, ο δικηγόρος του Γιάννης Ψάρρης, έκανε λόγο για αμέλεια καθώς ο 29χρονος κατείχε το όπλο «μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του». Έκανε γνωστό επίσης, πως ασκήθηκε Έφεση.

Η δήλωση του δικηγόρου

«Ανατέθηκε στο δικηγορικό γραφείο μας, και εκπροσωπήθηκε από τον Ιωάννη Ψάρρη, ο νεαρός μουσικός, ο οποίος λόγω μιας αμελούς, μη επαναλαμβανόμενης και συμπτωματικής συμπεριφοράς, συνελήφθη χθες 27.1.23 να φέρει όπλο, το οποίο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του, γεγονότα τα οποία και ελήφθησαν υπόψη από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 28.1.23 και του επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών και χρηματική ποινή 600€ με τριετή αναστολή, ενώ μετά την άσκηση εφέσεως και με την προσκομιδή και νέων στοιχείων, είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγεί της κατηγορίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο τράπερ καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος. 

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com