14.2 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:34
news1

Survivor All Star spoiler 25/1: Αυτός αποχωρεί απόψε!

Το αποψινό 25/1 επεισόδιο του Survivor All Star αναμένεται ανατρεπτικό και άκρως καταιγιστικό και αυτό γιατί ένας παίκτης πρόκειται να αποχωρήσει. Όλα τα ονόματα που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ δυνατά στο τηλεοπτικό κοινό και κάθε αποχώρηση πάντα μιας ξαφνιάζει.

Βέβαια η πιο σοκαριστική ήταν της Ευρυδικης Βαλαβάνη που είναι και η πρώτη γυναίκα που έφυγε από το παιχνίδι. Μπορεί όλοι να πίστευαν πως ο Ατζούν θα βάλει το χεράκι του και θα δούμε τρυφερές στιγμές ανάμεσα με την ίδια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά το χωρισμό τους, ωστόσο τελικά επέστρεψε σπίτι της.

Βέβαια, η Ευρυδίκη μίλησε στο Πρωινό μας για τη σχέση τους και προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις.

Ποιος όμως αποχωρεί σήμερα από το Survivor All Star;

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, έτσι και στο σημερινό, η Καρολίνα Καλύβα έχει βρεθεί στο επίκεντρο του Survivor All Star λόγω αρχικά των φιλιών της με τον Μάριο Πρίαμο ενώ πίσω στην Ελλάδα είχε σχέση, αλλά και της αντιμετώπισης του γεγονότος όταν τους ξεμπρόστιασε ο Γιώργος Λιανός μπροστά σε όλους στο συμβούλιο του νησιού της περασμένης Κυριακής.

Σήμερα ωστόσο θα ξεφύγει από τα όρια της αν σκεφτείτε πως στην προηγούμενη συμμετοχή της ήταν από τους πιο ήρεμους χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι. Θα τσακωθεί έντονα λοιπόν με συμπαίκτη της και θα του κάνει καθαρή επίθεση μπροστά στην κάμερα, καθώς ασχολείται με την προσωπική της ζωή και τι κάνει εκείνη με τον Μάριο Πρίαμο. Ο λόγος για τον Κρίς Σταμούλη που θα μιλήσει και αυτός μπροστά στις κάμερες και θα δηλώσει πως έχει υποψίες πως συνεχίζουν τις συναντήσεις τους στην ζούγκλα.

Όσον αφορά το αγώνισμα, δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει λίγο πριν ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star – δείτε το trailer.

Νωρίτερα σας μεταφέραμε τις πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί, τώρα όμως στο youweekly.gr έχουμε το σίγουρο όνομα το οποίο είναι “ΦΩΤΙΑ”! Από το παιχνίδι αποχωρεί η Καρολίνα Καλύβα η οποία θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα αντιμετωπίσει τα όσα λέγονται για την ίδια από τις εκπομπές, ενώ θα πρέπει να πάει τα πάρει και το αυτοκίνητό της από το σπίτι του Bo, που και την χώρισε δημόσια και την είπε σκουπίδι στο πανελλήνιο.

 

youweekly.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com