14.2 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:32
news1

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα και παίρνει την 3η ασυλία – Ποιοι παίκτες θα βρεθούν στον τάκο δίπλα σε Μαρτίκα και Καραγκούνια;

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Αυτή τη φορά, οι μπλε κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι και έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού αυτοί που θα κλήθηκαν να ψηφίσουν ήταν οι κόκκινοι.

Στο τελευταίο ματσάρισμα μπήκε ο Στάθης Σχίζας με τον Σπύρο Μαρτίκα από τους Κόκκινους και ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Chris. Τελικά, οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 10-8.

Στη συνέχεια, οι παίκτες μαζεύτηκαν για το δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας, εκεί που πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την κόκκινη ομάδα. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τον Τάκη Καραγκούνια, καθώς συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται στον στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία. Και οι δύο ομάδες παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν και έχουν καλές αποδόσεις με τον ανταγωνισμό ανάμεσά τους να μεγαλώνει.

Σήμερα το σκηνικό αλλάζει ξανά. Οι Κόκκινοι κατακτούν τη νίκη και στέλνουν τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Μαχητές θα πρέπει να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους για υποψηφίους για αποχώρηση.

Η ένταση μεγαλώνει και όλοι περιμένουν να μάθουν ποιοι παίκτες θα βγουν στον «τάκο» δίπλα σε Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια.

 

 

newsbomb.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com