14.2 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:27
news1

Ant1: Εκτός ζώνης δύο εκρηκτικές παρουσίες – Η ανακοίνωση του σταθμού

Ant1: Δυο ξαφνικά επαγγελματικά διαζύγια ανακοινώθηκαν από τον Antenna Music και αφορούν σε δυο από τις δημοφιλέστερες ραδιοφωνικές παραγωγούς με μακρά πορεία στα ερτζιανά.

Ο λόγος για τις Ζωή Κρονάκη και Ράνια Κωστάκη οι οποίες, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του Antenna Music, ολοκλήρωσαν τις συνεργασίες τους με τα ραδιόφωνα του Ομίλου χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις αιτίες που οδήγησαν στη λύση των συνεργασιών.

Ant1: Η ανακοίνωση του σταθμού

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ANTENNA MUSIC ευχαριστεί την Ζωή Κρονάκη και την Ράνια Κωστάκη για την συμβολή τους στα ραδιόφωνα του ομίλου.

Η Ζωή Κρονάκη, δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός του easy 97.2 από την έναρξή του, πριν από 11 χρόνια, στην μεσημβρινή ζώνη 14.00 με 18.00, ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον σταθμό.

Η Ζωή άνηκε στο δυναμικό των ραδιοφώνων του ομίλου Αντέννα πάνω από 13 χρόνια και έχει περάσει και από τον ΡΥΘΜΟ 94.9 αλλά και τον Antenna Radio, πριν την αλλαγή του σε easy 97.2.

Survivor All Star: Έρχεται ένα δελεαστικό έπαθλο και μία αποχώρηση-ανατροπή

Επίσης, η Ράνια Κωστάκη, ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 τα τελευταία 7 χρόνια στην βραδινή ζώνη 20.00 με 23.00 και παρουσιάστρια της εκπομπής ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ, ολοκλήρωσε και αυτή τη συνεργασία της με τον σταθμό την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ο ANTENNA MUSIC, ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συμβολή τους τα τελευταία χρόνια και τις δύο ραδιοφωνικές παραγωγούς και τους εύχεται καλή επιτυχία στα νέα επαγγελματικά τους βήματα».

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com