15.4 C
Θέρμον
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 16:50
news1

Σασμός Spoiler: Έρχεται με πέντε επεισόδια την εβδομάδα – Οι εξελίξεις της εβδομάδας

Από την ερχόμενη εβδομάδα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν «Σασμό» και τις Παρασκευές!

Η αγάπη των τηλεθεατών για την καθημερινή δραματική σειρά του Alpha «Σασμός» δεν μπορεί να κρυφτεί και τα νούμερα τηλεθέασης είναι η ξεκάθαρη απόδειξη. Έτσι το κανάλι αποφάσισε να μην αφήσει τους τηλεθεατές με κανένα παράπονο και τους χαρίζει ένα ακόμα επεισόδιο την εβδομάδα.

Από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου λοιπόν ο Σασμός θα έχει πέντε και όχι τέσσερα επεισόδια και θα προβάλλεται και τα βράδια της Παρασκευής.

Σασμός: Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Στα επεισόδια, που θα παρακολουθήσουμε από Δευτέρα, η Μαρίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Αντώνη. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Ευθύμη, ενώ ο Νικηφόρος αμφιβάλλει για τη Νάντια. Η Θοδώρα ενοχλείται από τη στάση του Λευτέρη απέναντι στη Νάντια, ενώ ο Παύλος μαθαίνει τι έκανε ο Παντελής. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Παύλου.

Ο Σταύρος υποβάλλει μήνυση στον Αστέρη, που αρνείται να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό του για ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία. Παράλληλα η Αννα παίρνει μια κρίσιμη απόφαση για τον γάμο της, ενώ η Καλλιόπη, που βλέπει πόσο ζεστά έχει πάρει η Βασιλική το θέμα της Νάντιας, συνεννοείται με τον Μαθιό να το ψάξουν περισσότερο. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης φτάνει στα όριά του, ενώ η Τζένη παίζει το τελευταίο της χαρτί με τον Νικηφόρο.

newsbomb.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com