14.2 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:24
news1

Survivor All Star Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί οικειοθελώς

Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα πως μία παίκτρια του «Survivor All Star» θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Τα δύο ονόματα που ακούστηκαν ήταν εκείνα της Κατερίνας Δαλάκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή που θα αποχωρήσει τελικά από το ριάλιτι επιβίωσης, είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τη συγκεκριμένη είδηση στη σημερινή εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη να σχολιάζει: «Καλά έκανε ολόκληρο ταξίδι για να φύγει;» με εκείνον να της απαντά χιουμοριστικά: «Καλά και εγώ το έχω πάθει με την κατασκήνωση, έχω πάρει τη μάνα μου να έρθει να με πάρει».

Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Οι ομάδες στην πρεμιέρα του ριάλιτι, διατήρησαν τον αγαπημένο διαχωρισμό των Διάσημων και των Μαχητών και οι Survivors φόρεσαν για μία ακόμα φορά τις κόκκινες και τις μπλε μπαντάνες.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κόκκινη: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Μπλε: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλτεφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου

Ήδη από τα πρώτα ματσαρίσματα φάνηκε η δυναμική των παικτών που ρίχτηκαν με πάθος στο στίβο μάχης διεκδικώντας το πρώτο έπαθλο και την πρώτη ασυλία. Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κατακτήσουν τη νίκη ενώ απόψε οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα έχει την καλύτερη επίδοση στον αποψινό στίβο μάχης; Μια δεύτερη νίκη των Διάσημων θα αναγκάσει τους Μαχητές να αναδείξουν δύο υποψήφιους ενώ εάν οι Μπλε πάρουν τη ρεβάνς τότε η κάλπη θα έχει χρώμα κόκκινο.

Η χθεσινή υποψηφιότητα του Περικλή Κονδυλάτου έφερε και τις πρώτες συζητήσεις και εντάσεις ενώ απόψε το δεύτερο συμβούλιο φέρνει στην επιφάνεια νέες αντιπαραθέσεις. Γνωρίζοντας πως ήδη από την πρώτη εβδομάδα ένας Survivor θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, κανείς δεν μπορεί να νιώσει σίγουρος για την παραμονή του.

protothema.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com