16.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:41
news1

Ενδοοικογενειακή βία: Κόλαση για μητέρα 4 παιδιών– Η επίθεση με τσεκούρι μπροστά στην κόρη τους

Η ενδοοικογενειακή βία έγινε για την ίδια ένα καθημερινό μαρτύριο. Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, με τον σύζυγο της γυναίκας που καταδικάστηκε, να δηλώνει αθώος…

Η ενδοοικογενειακή βία έκανε τον φόβο να φωλιάσει μέσα στην ψυχή της. Εκτός από την ίδια, θύματα των όσων συμβαίνουν στο σπίτι είναι και τα 4 ανήλικα παιδιά τους. Το μεγαλύτερο είναι 17 ετών. Ένα κορίτσι που κλήθηκε να σώσει τη μητέρα του, όταν εκείνη δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι. Η καταγγελία που έκανε άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι των γεγονότων. Ο Βόλος παρακολουθεί άναυδος. Ο 38χρονος διαψεύδει τα πάντα και υποστηρίζει ότι η γυναίκα του, κατάφερε να στρέψει εναντίον του, τα παιδιά που είχαν αποκτήσει.

Δεν βγαίνει από το σπίτι της γιατί φοβάται πως μόλις ανοίξει την πόρτα θα τον δει μπροστά της. Ο χειρότερος φόβος της δεν είναι άλλος από την παρουσία του και αυτός ο φόβος επιβεβαιώνεται συχνά καθώς με τέσσερα παιδιά, δεν έχει την δυνατότητα να του κρυφτεί για μεγάλο διάστημα. Μια 35χρονη γυναίκα που έχει ζήσει τον εφιάλτη καθώς έχει δει τον “σύζυγο” και βασανιστή της να σηκώνει τσεκούρι μπροστά στα παιδιά για να την σκοτώσει, πέρασε χθες (05-12-2022) την πόρτα των δικαστηρίων για να τον δικάσει στο Αυτόφωρο και να ζητήσει προστασία από το δικαστήριο.

Η 35χρονη κατήγγειλε κακοποίηση κατ΄ εξακολούθηση και στο πλευρό της ήταν η 17χρονη κόρη της, ενώ έχει τρία ακόμα ανήλικα παιδιά, εκ των οποίων το ένα βρέφος. Ο 38χρονος σύζυγος με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση, εμφανίζεται μόνο για να την χτυπήσει και να την απειλήσει, ενώ όπως υποστηρίζει η γυναίκα, δεν δίνει ευρώ για τα παιδιά του. Προχθές, με το πρόσχημα ότι ήθελε να δει το 18μηνών βρέφος εμφανίστηκε σπίτι και απείλησε για μια ακόμη φορά να την σκοτώσει.

«Έχει σηκώσει τσεκούρι για να μου ανοίξει το κεφάλι και με έσωσε η κόρη μου. Εχω καταθέσει ασφαλιστικά για να μην με πλησιάζει και δεν καταλαβαίνει τίποτα», είπε η γυναίκα χθες στο δικαστήριο. Ακόμη, όπως αποκάλυψε στο δικαστήριο, αναγκάστηκε για ένα διάστημα να ζητήσει συνδρομή από τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, ώστε να μπορέσει να προστατευθούν η ίδια και τα παιδιά.

Προχθές ο 38χρονος πήγε για μία ακόμη φορά στο σπίτι. Όπως κατήγγειλε η 35χρονη της επιτέθηκε πάλι με σκοπό να ασκήσει σωματική βία σε βάρος της. Έντρομη η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο 38χρονος που ήταν παρών στο δικαστήριο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Υποστήριξε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βλέπει τα παιδιά του.

«Πήγα να τα δω και δεν ήθελαν. Η μάνα τους τα έχει στρέψει εναντίον μου»,είπε. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 21 μηνών. Επίσης του επιβλήθηκαν συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι, τους οποίους αν δεν τηρήσει θα βρεθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με το gegonota.news, του απαγορεύτηκε να πλησιάζει το σπίτι που διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του και τα παιδιά σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων και να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

 

 

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com