10.8 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 8:08
news1

Οδηγός ΙΧ απείλησε με όπλο τον Γιάννη Στάνκογλου – Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης

Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του ταξί, αλλά όχι ο οδηγός που απείλησε με όπλο τον γνωστό ηθοποιό Γιάννης Στάνκογλο, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την κατάθεση του ηθοποιού Γιάννη Στάνκογλου, τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/12) στη συμβολή της οδού Αμερικής, στο ύψος της Πανεπιστημίου, ο ηθοποιός οδηγός οχήματος, διαπληκτίστηκε με επαγγελματία οδηγό ΤΑΧΙ όταν άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας με κίνηση στη λωρίδα που είχε κίνηση ο ίδιος, αποφεύγοντας ωστόσο τη σύγκρουση.

Ακολούθησε σοβαρό φραστικό επεισόδιο μεταξύ των οδηγών, και φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία του ηθοποιού, αποβιβάστηκαν από τα οχήματά τους, και ο 48χρονος ηθοποιός κινήθηκε στο εμπρόσθιο μέρος του ΤΑΧΙ με πρόθεση να καταγράψει την πινακίδα του, και ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο επαγγελματίας οδηγός τον απείλησε με όπλο (περίστροφο) και προσπάθησε να τον παρασύρει με το όχημα.

Ο ηθοποιός κάλεσε την Άμεση Δράση και μετέβη στο ΤΑ Συντάγματος, όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του οδηγού ΤΑΧΙ για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.

πως ανέφερε αστυνομική πηγή στο vradini.gr από τον αριθμό κυκλοφορίας, ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του ταξί, και αναζητείται ο οδηγός που δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι αλλοδαπός ή Έλληνας.

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com