17.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 15:46
news1

Του άρπαξε 1.200 ευρώ με το πρόσχημα ότι θα του λύσει τα… μάγια

Στα πλοκάμια πανούργας «μάγισσας» έπεσε 39χρονος, έξω από ιδιωτική κλινική στα Βόρεια Προάστια, και του απέσπασε 1.200 ευρώ με το πρόσχημα ότι θα του λύσει τα μάγια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, το θύμα περίμενε να εξέλθει η σύζυγός του, που νοσηλευόταν στην κλινική, όταν τον πλησίασε η ηλικιωμένη γυναίκα, που έμοιαζε με τσιγγάνα, όπως είπε στους αστυνομικούς. Αρχικά του ζήτησε χρήματα και στη συνέχεια τσιγάρο. Όταν πήρε το τσιγάρο άρχισε να του κάνει κόλπα, να το εξαφανίζει και να το επαναφέρει στα χέρια της. Μάλιστα του είπε πως συγγενικό του πρόσωπο του έχει κάνει μάγια, και μπορεί να τα λύσει αν της δώσει 10 ευρώ.

Ο 39χρονος της έδωσε το χαρτονόμισμα, και η «μάγισσα» το εξαφάνιζε και το εμφάνιζε μπροστά του με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις. Κουβέντα στην κουβέντα του είπε ότι ξέρει πως έχει αρκετά χρήματα στην τράπεζα, και τον έπεισε να πάει εντός του θεραπευτηρίου και να βγάλει 1.200 ευρώ να ξορκίσει τα μάγια και να του τριπλασιάσει τα χρήματα.

Όταν επέστρεψε η απατεώνισσα, του ζήτησε να απομακρυνθούν, και να μεταβούν στην πίσω πλευρά διπλανού καταστήματος για να μην τους βλέπει ο κόσμος. Αφού τον απομόνωσε σε μια γωνιά, του πήρε τα χαρτονομίσματα τα χώρισε στη μέση, τα έβαλε σε δύο χαρτοπετσέτες, και άρχισε τα μαγικά της. Μετά από λίγα λεπτά του είπε πως ξόρκισε το κακό και λύθηκαν τα μάγια. Με το πρόσχημα ότι του επιστρέφει τα χρήματα, του έβαλε χαρτοπετσέτες μέσα από την μπλούζα του. Η μαυροφορεμένη τσιγγάνα έφυγε και ο 39χρονος επέστρεψε στην κλινική για να παραλάβει την γυναίκα του.

Όταν έφτασε στην είσοδο, άνοιξε τις χαρτοπετσέτες και έκπληκτος είδε πως έλειπαν τα χρήματα. Αμέσως κατάλαβε ότι τον έπιασε κορόιδο και ενημέρωσε την αστυνομία. Η Ασφάλεια Αμαρουσίου που ανέλαβε την έρευνα εντόπισε από κάμερες ασφαλείας την τσιγγάνα και διαπίστωσε πως την συνόδευαν άλλες δύο γυναίκες που αναζητούνται.

 

vradini.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com