12.5 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 10:28
news1

70χρονος χτύπησε βάναυσα τη σύζυγο και το 8χρονο παιδί του

Μία ακόμα θλιβερή είδηση από τη Θεσσαλονίκη, και μάλιστα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη βίας κατά των γυναικών, προστίθεται στη μακρά λίστα των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

Ένας 70χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της 30χρονης συζύγου του από τη Βόρεια Μακεδονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ο άνδρας χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο το μόλις οκτώ ετών παιδί τους με αποτέλεσμα η γυναίκα να αντιδράσει, επιχειρώντας να απομακρύνει το παιδί από τα χέρια του.

Τότε ο 70χρονος φέρεται να την άρπαξε από τα μαλλιά και να τη γρονθοκόπησε, ενώ την τραυμάτισε και με μαχαίρι στο δάχτυλο.

Ο 70χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από όπου πήρε αναβολή. Ο 70χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην προσεγγίσει τη σύζυγο και το παιδί του.

 

cnn.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com