8.9 C
Θέρμον
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:52
news1

Εορταστικό «καλάθι του νοικοκυριού» προ των πυλών – Έρχεται και το «υποκαλάθι» για ειδικές κατηγορίες

Ένα εορταστικό «καλάθι του νοικοκυριού» προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ επανέλαβε πως έρχεται και ένα «υποκαλάθι» για ειδικές κατηγορίες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σε ακόμα ένα σούπερ μάρκετ, και δήλωσε πως ετοιμάζεται το «καλάθι του νοικοκυριού» για τις γιορτές, ωστόσο δε θα αλλάξει ο αριθμός των κατηγοριών που θα είναι σε αυτές (51).

Κι αυτό γιατί όπως υποστήριξε, εάν συμπεριληφθούν περισσότερες κατηγορίες τότε θα μειωθεί η δυνατότητα των σούπερ μάρκετ για μεγαλύτερες τιμές.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε επίσης πως «Ο στόχος μας είναι να μπορεί ο κόσμος να βρίσκει κάθε εβδομάδα καλύτερες τιμές. Όσο εμείς οι καταναλωτές επιλέγουμε προϊόντα από το “καλάθι”, τόσο οι αλυσίδες θα έχουν συμφέρον κάθε εβδομάδα και οι προμηθευτές τους να μειώνουν τις τιμές και έτσι θα κερδίσουμε όλοι χρήματα” τόνισε ο υπουργός.

Οι ευάλωτοι συμπολίτες μας θα μπορούν να βρίσκουν τα βασικά προϊόντα σε τιμές πολύ καλύτερες από πριν, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι θα πιέζουμε να πηγαίνουν οι τιμές προς τα κάτω. Γι αυτό έχουμε φτιάξει το “καλάθι».

Επίσης ξεκαθάρισε πως εάν κάποια αλυσίδα αυξήσει τις τιμές, τότε θα πάει ο ίδιος από εκεί και θα κάνει αρνητική διαφήμιση.

Αλλά όπως είπε «αυτή την εβδομάδα όλες οι αλυσίδες μείωσαν τις τιμές. Όλες οι αλυσίδες βάλανε πλάτη. Οι τιμές που είδαμε αυτή την εβδομάδα μας δίνουν μεγάλη χαρά».

 

 

newsit.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com