12.1 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 0:03
news1

Πάτρα: «Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση» λέει ο Ρουμάνος για την ασέλγεια στην 6χρονη

«Περιμένω το δικαστήριο για να αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση». Αυτό είπε μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται, ο 39χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης στην Πάτρα.

Η υπόθεση θα «ζωντανέψει» στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, στις 9 Ιανουαρίου του 2023, με τον κατηγορούμενο να επιμένει από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του πως δεν έκανε κάτι στο παιδί.

Η είδηση της σύλληψης του Ρουμάνου, που φέρεται να άρπαξε την 6χρονη από διαμέρισμα προσώπου που είχε αναλάβει την προσοχή της, ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο νοσοκομείο με το δεύτερο παιδί της, προκάλεσε αίσθηση και παρά την κατηγορηματική άρνησή του, μετά την απολογία του προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Το κοριτσάκι μίλησε σε φιλικό πρόσωπο και στη συνέχεια η μητέρα της προχώρησε σε καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών. Ο 39χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού σταδίου, με τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του να δημοσιεύονται από την Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών.

Ο 39χρονος που διέμενε μόνος και μέχρι τότε δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν, εκμεταλλεύθηκε την ολιγόλεπτη απουσία του γείτονα που «πρόσεχε» το παιδί, μπήκε από ανοικτό παράθυρο και ασκώντας σωματική βία άρπαξε την 6χρονη και την οδήγησε στο διαμέρισμα του. Εκεί σύμφωνα με τα όσα φέρεται ν’ αποκάλυψε η ανήλικη, άρχισε να την ακουμπά στα γεννητικά όργανα (!) και να τη φιλά στο λαιμό και στο πρόσωπο. Ο άνδρας, όταν αντελήφθη την επιστροφή του γείτονα, φρόντισε να «επιστρέψει» και το παιδί.
Κατά πληροφορίες της «Π», από την ιατροδικαστική εξέταση στην 6χρονη δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που να υποδεικνύουν σεξουαλική κακοποίηση.

 

 

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com