15.4 C
Θέρμον
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 15:42
news1

Λαμία-Παναιτωλικός: Σπουδαίο τρίποντο για τον Τίτορμο

Για την 13η αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής με 3-1 από τη Λαμία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Για τους Αγρινιώτες τα  δύο γκολ του Νίκου Καρέλη τους έστειλε στην έβδομη θέση.

Η ομάδα του Αναστασίου από τα πρώτα λεπτά της αναμετρήσεις πίεζε την Λαμία, με αποτέλεσμα στο 7’ ο Καρέλης να γράψει το 0-1 έπειτα από την ομαδική προσπάθεια των Χουχούμη και Ντίας. Η απάντηση της Λαμίας ήταν άμεση και πέντε λεπτά αργότερα το σύνολο του Φέστα έφτασε στην ισοφάριση με τον Ντε Βινσέντι ο Αργεντινός πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, και η προσποίηση νίκησε τον Ανέστη.

Στο 27’ ο Γκοράνοφ μάρκαρε απρόσεκτα τον Καρέλη στην περιοχή και το πέναλτι που καταλογίστηκε, ο Έλληνας φορ το μετέτρεψε σε τέρμα στο 30΄ κι φτάνοντας στα 9 γκολ στο πρωτάθλημα. σ\Στο 41΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και με τρίτο γκολ, όταν ο Νταγκό μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, για να αποκρούσει με τα πόδια ο Σαράνοφ. Το 1-2 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός μπήκε όπως και στο πρώτο με την Λαμία να προσπαθεί να αντιδράσει χάνοντας στο 52΄ μεγάλη ευκαιρία με τον Νούνιες.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο «Τίτορμος» διαχειρίστηκε ο υπέρ τους αποτέλεσμα και στο τέλος χτύπησαν στο 90΄+7, με τον Ζοάο Πέδρο να σκοράρει το τελικό 3-1 σε άδεια εστία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λαμία: (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σίλβα, Τζανδάρης, Νούνιες (56΄ Ασκόφσκι), Ντε Βινσέντι (76΄ Μαρμεντίνι), Τσιλούλης (76΄ Καραμάνος), Μανούσος (56΄ Μποάκιε, 64΄ Γιακουμάκης).

Παναιτωλικός: (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτεσον, Φλόρες, Ντίας (79΄ Μλάντεν), Μόρσεϊ (46΄ Σενγκέλια), Νταγκό (75΄ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (86΄ Πέδρο)

kingsport.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com