11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 0:59
news1

Πάτρα: Δέχονταν τηλεφωνικές παραγγελίες και έκαναν διανομές ναρκωτικών

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως τη δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του κυκλώματος που διακινούσε, με ντελίβερι, ναρκωτικά στην Πάτρα.

Ως «εγκέφαλος» φέρεται να δρούσε ένα 23χρονος ο οποίος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης ψησταριάς σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, ενώ για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης κατηγορούνται ακόμη δύο νεαροί ηλικίας 22 και 27 ετών.

Οι 3 νεαροί, οι οποίοι έχουν συλληφθεί, δρούσαν σε ολόκληρη την πόλη, έχοντας συγκεκριμένο πελατολόγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση τους εμφάνιζε την πρωτοτυπία ότι δέχονταν τηλεφωνικές παραγγελίες και έκαναν διανομή τα ναρκωτικά στα σπίτια των πελατών τους.


Από την έρευνα των Αρχών, δεν προκύπτει ότι το ντελίβερι ναρκωτικών συνδέεται με τη λειτουργία της ψησταριάς και με τους εργαζόμενους σε αυτή.

Στην κατοχή των κατηγορουμένων, εκτός από τη μεγάλη ποσότητα χασίς των 7,1 κιλών και τα 128 γραμμάρια κοκαΐνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 μοτοσυκλέτες και ένα αυτοκίνητο, τα οποία πιθανότατα χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά και διανομή των ναρκωτικών στα σπίτια των πελατών τους.

Ακόμη, βρέθηκαν 4 ζυγαριές ακριβείας καθώς και το ποσό των 9.415 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ο ένας από τους κατηγορούμενους επιχείρησε να αντισταθεί στους αστυνομικούς, ενώ και οι 3 οδηγήθηκαν στα κρατητήρια.

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών έφτασε στα ίχνη τους αξιοποιώντας στοιχεία, ενώ η δράση τους παρακολουθούνταν για καιρό.

Οι 3 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πατρών για να τους αποδοθούν οι κατηγορίες που τους βαραίνουν, και αναμένεται να απολογηθούν στον Ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα.

 

megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com