9.7 C
Θέρμον
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 0:26
news1

Κολωνός: Στο «στόχαστρο» οι συνομιλητές της 12χρονης στο blindchat – Στη ΓΑΔΑ ακόμη δύο άνδρες

Ο ρόλος των δύο ανδρών διερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ – Διαγράφηκε μέλος του ΠΑΣΟΚ που συνομιλούσε με την ανήλικη – Πρόκειται για μέλος της τοπικής οργάνωσης της Ρόδου.

Οι διωκτικές αρχές εστιάζουν τις έρευνές τους στα πρόσωπα που ήταν διαδικτυακοί συνομιλητές της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, προκειμένου να διαπιστώσουν αν συναντήθηκαν με την ανήλικη και αν συνευρέθηκαν μαζί της.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη (1.11) ότι άλλα δύο άτομα προσήλθαν αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ για την υπόθεση μαστροπείας.

Παράλληλα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, έκανε γνωστό ότι διαγράφηκε από το κόμμα μέλος του στη Ρόδο για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής του στην υπόθεση.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα, παρουσιάστηκαν στους αστυνομικούς και ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη.

Οι δύο άνδρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Δημοσιοποίηση στοιχείων παιδοβιαστών

H νέα (τέταρτη) κατάθεση του κοριτσιού, αναμένεται να ανοίξει το δρόμο και για νέες συλλήψεις. Εν τω μεταξύ, πλέον έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία όλων των συλληφθέντων, που φέρονται να βίασαν την 12χρονη.

Συγκεκριμένα, πριν τέσσερις ημέρες η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τριών ακόμη ανδρών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2022.

Διαγραφή μέλους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Ρόδο

Στο μεταξύ, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, αποκαλυψε το πρωί στον ΑΝΤ1 ότι διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μέλος του κόμματος στη Ρόδο επειδή επιβεβαιώθηκε ότι είχε συνομιλήσει διαδικτυακά με τη 12χρονη που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης στο Κολωνό.

«Δεν έχουμε κανένα επίσημο στοιχείο από την αστυνομία και την έρευνα που γίνεται. Υπήρχαν κάποιες πληροφορείς, που όπως μπορέσαμε διερευνήσαμε. Είναι ήδη εκτός κόμματος. Η υπόθεση αυτή πρέπει να καθαρίσει», είπε ο γραμματέας του κόμματος.

Όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, πρόκειται για μέλος σε τοπική οργάνωση στη Ρόδο από τον οποίο ζητήθηκε πάραυτα η παραίτηση και αποχώρηση του, όπερ κι έγινε.

 

 

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com