18.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 15:09
news1

Δήμος Αγρινίου: Έργα ασφαλτόστρωσης σε Δημοτικές Ενότητες

Σε εξέλιξη είναι έργα ασφαλτόστρωσης σε Νεάπολη, Καλύβια, Δοκίμι, Κυπάρισσο και  Ποταμούλα. Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις σε κύριους δρόμους Δημοτικών Ενοτήτων για την βελτίωση και αναβάθμιση  μεγάλων οδικών τμημάτων.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου η συντήρηση της οδοποιίας είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να διασφαλίσει η Δημοτική Αρχή :

«Σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων παρεμβαίνουμε για να  καλύψουμε ένα σημαντικό κομμάτι των αιτημάτων που αφορά στην  ασφαλτόστρωση δρόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Με ένα μεγάλο πρόγραμμα αποκαθιστούμε  εκτεταμένες φθορές στο οδικό δίκτυο κάνοντας ασφαλή την μετακίνηση. Πρόκειται για ένα έργο  που αναβαθμίζει σημαντικά την εικόνα των δημοτικών οδών  στον  Δήμο Αγρινίου. Ένα έργο αναγκαίο για την τοπική κοινωνία και μια παρέμβαση ουσιαστικής στήριξης των κατοίκων της περιοχής».

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com