9.7 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 22:23
news1

«Με βίαζε για ένα ολόκληρο 24ωρο» – Θύμα βιασμού αποκαλύπτει τον εφιάλτη που έζησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύμα βιασμού αποκαλύπτει στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο το μαρτύριο που βίωσε στα χέρια του βιαστή της για ένα ολόκληρο 24ωρο.

Όλα συνέβησαν το 2017 όταν η γυναίκα που μιλά αποκλειστικά στο Live News έπεσε θύμα βιασμού από έναν άντρα για 24 ολόκληρες ώρες.

«Είχαμε επικοινωνία μέσω εφαρμογής facebook για 1.5 χρόνο περίπου, ως φίλοι αρχικά και στη συνέχεια πήρε άλλη τροπή η επικοινωνία μας» εξηγεί η ίδια. Ερωτώμενη για την ημέρα του ραντεβού λέει πως σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό της όλα όσα συνέβησαν στην πορεία.

«Υπήρχε μία οικειότητα, ήταν σε όλες τις φάσεις οικείος απέναντί μου, δεν μου έδωσε ποτέ την εικόνα ενός ανθρώπου που θα έκανε κάτι τέτοιο» προσθέτει.

Αποκαλύπτει πως είχε δει φωτογραφίες του και είχαν κάνει και κάποιες βιντεοκλήσεις, όπου ο δράστης στεκόταν, όπως περιγράφει το θύμα, στο ημίφως, προφασιζόμενος διάφορες δικαιολογίες.


«Πάντα του ζητούσα μια πιο καθαρή εικόνα του και πάντοτε υπήρχε κάποια δικαιολογία» συμπληρώνει.

«Θεωρώ πως ήταν καθαρά θέμα τύχης και θαύματος» λέει η γυναίκα σχετικά με το πώς κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι του βιαστή της. Συνεχίζει περιγράφοντας πως τον παρακαλούσε πεσμένη στα γόνατα να την αφήσει να φύγει.

Σημειώνεται πως ο άντρας συνελήφθη, δικάστηκε και του επιβλήθηκε ποινή καθείρξεως 12 έτη.

«Πάντα έχω στο μυαλό μου τη λήξη της ποινής του συγκεκριμένου ανθρώπου και νομίζω δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό που βίωσα…δεν τελειώνει ποτέ» λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του βιαστή της στο δικαστήριο, ο οποίος δήλωσε πως δεν την άγγιξε, ήταν αμέτοχος στο γεγονός και πως τον προκαλούσε το θύμα.

«Η ζωή μου είναι διαλυμένη από εκείνη την ημέρα έως και σήμερα» δηλώνει η γυναίκα, πιστεύοντας πως δεν πιστεύει ότι θα διαγραφεί ποτέ από τη μνήμη της το συμβάν και το πρόσωπό του στο δικαστήριο.

 

megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com