11.3 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 6:14
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Σπύρος Κωνσταντάρας για το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Αγρίνιο

Ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας με επιστολή  του προς  το ΔΣ. της Εθνικής Τράπεζας,  καταθέτει την ένστασή, του για το κλείσιμο του καταστήματος στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Αγρίνιο.

Αναφέρει:

Αξιότιμοι Κύριοι,

 

Η φημολογούμενη κατάργηση ενός ακόμη καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Αιτωλοακαρνανία, αποτελεί δυσάρεστη εξέλιξη και θα υποβάλλει σε ταλαιπωρία τους κατοίκους μιας ευρύτερης περιοχής.

 

Το ενδεχόμενο κλείσιμο του υπάρχοντος με αριθμό (600) υποκαταστήματος της ΕΤΕ στην είσοδο του Αγρινίου και στο δρόμο προς και από το Θέρμο ολοκληρώνει τις καταστροφικές συνέπειες της παύσης λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας σας στο Θέρμο.

Οι δημότες του Θέρμου ως λύση ανάγκης κατέφυγαν στο εν λόγω κατάστημα, προς εξυπηρέτηση των συναλλαγών τους, χωρίς να εγκλωβίζονται εντός της πόλεως του Αγρινίου, κερδίζοντας εργατοώρες και πιο γρήγορη διεκπεραίωση.

 

Παρά ταύτα συνεχίζεται η έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας από τις Τράπεζες και τους εκπροσώπούς τους, που εξασφάλισαν την  ανακεφαλαιοποίηση με χρήματα του Ελληνικού λαού και  επιδεικνύουν μια ανάλγητη κοινωνική συμπεριφορά.

 

Ως δήμαρχος Θέρμου ζητώ και εκ μέρους των δημοτών μου, την διατήρηση του ανωτέρου καταστήματος, αλλιώς θα πρέπει να εξεγερθεί ολόκληρη η κοινωνία, ώστε να σταματήσει ο εμπαιγμός και η περιφρόνηση των πολιτών ως συναλλασομένων εκ μέρους σας, αλλά να σας υπενθυμίσουμε τον εθνικό σκοπό που επιτελούσε η άλλωτε κραταιά Εθνική  Τράπεζα στους Ελλήνες και στην Εθνική μας Οικονομία.

 

Αναμένουμε την κατανόηση της διαμαρτυρίας μας  τόσο από την πλευρά σας ως Εθνική Τράπεζα αλλά και από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας.

 

 

  Με εκτίμηση

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε εκδήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια για τον Φιλελληνισμό και τον Λόρδο Βύρωνα

Newsroom

Αγρίνιο: Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του βομβαρδισμού

Newsroom

Θέρμο: Έφυγε ο Λάμπρος Λόης, μια εμβληματική μορφή…

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com