15.7 C
Θέρμον
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 8:55
news1

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιες πασίγνωστες ηθοποιοί θα καταθέσουν στη δίκη

Τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί, οι οποίες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, έχουν κληθεί να καταθέσουν σήμερα στη δίκη του ηθοποιού ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Πρόκειται για τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Θάλεια Ματίκα και την Αλίνα Κωτσοβούλου. Το αίτημα να καταθέσουν ως μάρτυρες στο δικαστήριο υπεβλήθη από την εισαγγελέα της έδρας, προκειμένου να ερωτηθούν σχετικά με τα όσα έχει υποστηρίξει η πρώτη καταγγέλλουσα ότι συνέβησαν στο θέατρο ΗΒΗ το 2008.

Η αναγκαιότητα για να καταθέσουν στο δικαστήριο οι συγκεκριμένες συνάδελφοι του Πέτρου Φιλιππίδη προέκυψε κατά τη διάρκεια εξέτασης της πρώτης καταγγέλλουσας. που είχε δοθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η καταγγέλουσσα είχε υποστηρίξει, ότι μετά το βιασμό της είχε πάει στις τουαλέτες του θεάτρου κλαίγοντας και εκεί την είδε η Θάλεια Ματίκα και είχαν μια συνομιλία μεταξύ τους.

Αναφορικά με την μαρτυρία της Ζέτας Μακρυπούλια, η εισαγγελέας εξήγησε ότι η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Στις Κουζίνες» που ανέβαζε ο ως σκηνοθέτης ο Πέτρος Φιλιππίδης στο θέατρο ΗΒΗ. Επομένως θα μπορεί να καταθέσει στο δικαστήριο εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στην παράσταση για τον οποίο είχε γίνει η συνάντηση της καταγγέλλουσας με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τέλος, η Αλίνα Κωτσοβούλου, θα καταθέσει για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η πρώτη καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο Ήβη.

Το αίτημα της εισαγγελέως έγινε δεκτό από το δικαστήριο με τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης να μην εκφράζουν αντιρρήσεις.

Μάλιστα, από πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη ζητήθηκε και έγινε δεκτό σε επόμενη δικάσιμο
να κληθούν ως μάρτυρες οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, οι οποίοι επίσης πρωταγωνιστούσαν στην ίδια παράσταση το 2008.

 

 

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com