11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 2:27
news1

Καρπενήσι: Όλα όσα συνέβησαν λίγο πριν την εξαφάνιση της Ευρυδίκης – Ο σύζυγός της παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα

Έχουν περάσει δώδεκα ημέρες από την ημέρα της εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης και παρά τις έρευνες στην περιοχή της λίμνης Κρεμαστών στην Ευρυτανία, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Πλέον οι αρχές συλλέγουν κι άλλα στοιχεία και εξετάζονται όλα τα σενάρια, αφού νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 48χρονη λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί τηλεφώνησε στη δικηγόρο της μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, λέγοντάς της ότι ο άνδρας της την χτυπούσε για τρεις συνεχόμενες ημέρες, ενώ η τελευταία φορά που άπλωσε χέρι πάνω της ήταν στην εργασία της και συγκεκριμένα στο ιατρείο όπου εργαζόταν ως βοηθός μικροβιολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο της και αναζητούσε συμβουλές για να προχωρήσει στο διαζύγιο.

Την ημέρα που η Ευρυδίκη εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε δει τον σύζυγό της ο οποίος πήγε στο σπίτι της παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί.

Τότε πήγε στην Αστυνομία, αλλά δεν προχώρησε σε μήνυση καθώς θεώρησε ότι ο σύζυγός της θα σεβόταν την απόφαση του δικαστηρίου και θα έμενε μακριά της.

Λίγες ώρες προτού εξαφανιστεί τηλεφώνησε στη δικηγόρο της ενημερώνοντάς την ότι θα πήγαινε στο λογιστή της αλλά και σε γιατρούς για κάποιες εξετάσεις. Σε εκείνο το τηλεφώνημα προς τη δικηγόρο της η Ευρυδίκη ήταν αρκετά αναστατωμένη καθώς ο σύζυγός της είχε εισβάλει στο σπίτι της. Η δικηγόρος της ενημέρωσε την αστυνομία αλλά όταν έφτασαν στο σπίτι της 48χρονης εκείνη τους έδιωξε ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγός της είχε φύγει.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητό της βρέθηκε κλειδωμένο και στη θέση του συνοδηγού υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο και μια ιδιόχειρη επιστολή στην οποία η 48χρονη φέρεται να αναφέρει την πρόθεσή της να εξαφανιστεί. Την περασμένη εβδομάδα στο έργο της αναζήτησης συνέδραμε υποβρύχιο drone του ΟΦΚΑΘ εθελοντικής διασωστικής ομάδας που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη. Το μηχάνημα κατήλθε στο βυθό της λίμνης σε βάθος δεκάδων μέτρων ακολουθώντας το στίγμα που είχε δώσει το σόναρ του Ερυθρού Σταυρού και τα σημεία που υπέδειξαν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, ωστόσο δεν εντόπισε ίχνη της αγνοούμενης.

 

 

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com