12.7 C
Θέρμον
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 13:57
news1

Καβάλα: Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής από την αγριότητα του φονικού – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της 31χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που «έρχονται στο φως» για το άγριο φονικό στη Καβάλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ο 56χρονος δράστης σκότωσε πρώτα το 11 μηνών παιδί του, ύστερα όπλισε ξανά και σκότωσε τη πρώην σύντροφό του.

Για μια «φθίνουσα» σχέση κάνει λόγο ο δικηγόρος της 31χρονης γυναίκας, θύματος του άγριου φονικού. Όπως επισημαίνει ο κ. Μάρκος Αποστολίδης τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί τους και έπρεπε να μεγαλώσει σε ένα σπίτι υπό άσχημες συνθήκες.

Σημειώνεται επίσης πως ο 56χρονος δράστης είχε πενιχρό εισόδημα και πολλά χρέη, με αποτέλεσμα η πρώην σύντροφός του να τον βοηθούσε οικονομικά, ενώ της έστελνε και η μητέρα της από τη Γερμανία 200 ευρώ μηνιαίως.

Ο δικηγόρος του θύματος είπε πως η άτυχη γυναίκα είχε προσφύγει στο γραφείο του προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, ενώ και ο 56χρονος διεκδικούσε τη συνεπιμέλεια.

Η 31χρονη είχε νοικιάσει σπίτι στο χωριό και είχε τονίσει αρκετές φορές πως δεν επιθυμούσε να γυρίσει πίσω στη Γερμανία. «Ήταν βίαιος λεκτικά, δεν υπήρξε ποτέ σωματική κακοποίηση. Απλά ήταν εξαιρετικά κακότροπος» τόνισε ο κ. Αποστολίδης.


«Έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που μπορεί να αναπνέει μονάχα μέσα από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Οπότε το αίσθημα πως δεν μπορεί να την έχει, την τράβηξε και εκείνη κάτω» είπε χαρακτηριστικά η κλινική ψυχολόγος, Άννα Κανδαράκη.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας βάσει των στοιχείων της αστυνομίας ανέφερε πως ο δράστης αφού σκότωσε το παιδί του και την πρώην σύντροφό του, γύρισε το όπλο στον εαυτό του πυροβολώντας στο αριστερό μέρος προς την καρδιά, δεν τα κατάφερε και πυροβόλησε μέσα στο στόμα του.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η 31χρονη γυναίκα σκόπευε να δώσει 15.000 ευρώ προκειμένου ο 56χρονος να αγοράσει κι άλλα ζώα.

Για έναν ιδιαίτερα αντικοινωνικό άνθρωπο κάνουν λόγο οι συγχωριανοί του δράστη και μάλιστα όπως ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, όταν εκείνη γέννησε δεν πήγε στο νοσοκομείο να τη δει, ενώ η μεταφορά της έγινε από φιλικό πρόσωπο.

 

megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com